Програмування

UNITY

Створювати свої ігрові світи, персонажів і навіть свої правила - просто, Unity!
Вибір Країни
Прокрутити вниз

Курс «Unity» – можливість створити власну гру, втілити найяскравіші ідеї. За 18 занять курсу ви отримаєте відмінну базу для старту і освоїте необхідні інструменти для створення власної гри!

Цікаві курси розробки ігор на Unity онлайн

Ці Курси розробки ігор на Unity онлайн (online- курс) навчає створювати ігри з нуля, використовуючи программу Unity. Ця платформа для 2D і 3D-ігор дає змогу втілити ідею в життя. Unity 3D – дозволяє розробляти гри під різні операційні системи. Також на основі данної программи діти зможуть опанувати основи програмування на мові C# або на  JavaScript, що дасть поштовх в напрямку вибору ІТ професії в майбутньому. На початок навчання на онлан курсі спеціальна підготовка не потрібна – навчаємо з нуля.

Програма курсу розробки ігор на Unity для дітей онлайн:

  1. Ознайомлення з інтерфейсом
  2. Створення ігрової сцени і скрипу
  3. Змінні і основні функції
  4. Об’єкти, компоненти, умовні операції і цикли
  5. Будова ландшафту і стін
  6. Налаштування прив’язки
  7. Деталізація місцевості і освітлення
  8. Додавання гравця і ворогів
  9. Відстеження натискань користувача
  10. Додавання стрільби і контролера ворогів
  11. Інтерфейс
  12. Система частинок і додавання звуків

Курси розробки ігор на Unity онлайн – сходинки :

1 етап – створюємо 2D гру, вивчаємо інтерфейс, основи Unity, базові механіки пересування і стрільби. (6-8 уроків)
2 етап – створюємо 2D гру “3 в ряд”, працюємо з функціями спрайтів і компонентів (8-10 уроків)
3 етап – створюємо 3D гонку, вивчаємо нові функції інтерфейсу, працюємо з 3D моделями, текстурами, об’єктами, ландшафтом, вчимося робити меню (10-12 уроків)
4 етап – створюємо 3D рпг, вчимося працювати з анімацією і худ-інтерфейсом (6-10 уроків) в залежності від складності гри

Модулі для ігор пишемо на C #

Результатом проходження курсу розробки ігор на Unity для дітей онлайн:

Курси розвивають вміння розробляти ігри на платформі Unity і компонувати елементи. Знання особливостей мови програмування C# обо JavaScript. Учень матиме досвід пропрацювання логіки гри, програмування її і створення персонажів. Знайомство з фізикою і переміщенням персонажів в 3D, навчиться додавати аудіо. Та створить власну гру.

Для онлайн уроків використовуються зручна для учня програма. Ми пропонуємо hangouts і discord або залишаємо вибір за учнем. Графік відвідування занять також обирається відповідно до зручності для учня. Школа пряцює сім днів на тиждень. Тому легко обрати зручний час та день відвідувань.

Результати

  • Курс створення ігор

    Гра платформер

    Гра платформер де ви керуєте лисицею. У цій грі треба пройти усі рівні. Щойно ви пройдете один то одразу опинитися на наступному. На рівнях можна буде натрапити на шипи які завдадуть персонажу шкоду і він втратить одну черешню. Якщо усі черешні втрачено то гру буде завершено. Але в процесі гри буде змога поповнювати їх запас. Також під час гри можна збирати діаманти.

    Автор: Артем Крупела

    Період навчання: 2.5 місяці

    Вікова категорія: 13

  • Курс по створеню ігор на unity

    Гра лабіринт

    Курс по створеню ігор на unity допомагає учням втілити в жіття свої ідеї) Гра лабіринт. Гравець керує зеленим чоловічком. Завдання знайти фініш. Проблема у тому що їх на сцені два (наприклад, зелений та білий квадрати). Якщо зайти на правильний то ви попадаєте на наступний рівень, або перемагаєте якщо рівень був останнім. Якщо ні то ви вертаєтесь на попередній.

    Автор: Яцко Артем

    Вікова категорія: 10

  • Уроки створення ігор на unity

    Фаєрболи

    На уроках програмування unity учні створюють ігри. Починаючи з меленьких 2д ігор і поступово нарощують рівень складности гри. Модулі для ігор пишемо на мові програмування C#. В грі ви повинні ухилятись від фаєрболів. Керування персонажем відбувається за допомогою стрілок вліво та вправо або «A» та «D» для ходьби і кнопки «Space» для стрибків. Якщо персонаж торкається фаєрбола то гра завершується

    Автор: Дербак Мирослав

    Вікова категорія: 14

  • Курс Unity з нуля

    Новорічна гра “Збери подарунки” – конкурс 2022

    Тимофій створив цікаву гру до щорічного конкурсу. Модулі написані на мові програмування C# та зібрані на платформі Unity. Курси розробки ігор на Unity онлайн (online- курс) навчає створювати ігри з нуля, використовуючи программу Unity. На початок навчання на онлан курсі спеціальна підготовка не потрібна – навчаємо з нуля.

    Автор: Ткаченко Тимофій Олександрович

    Вікова категорія: 13

    Дивитися результат
  • Курс створення ігор на Unity з нуля

    Конкурсна робота гра “Збери подарунки” (Unity)

    На конкурсі 2022 Кирило зробив гру на Unity. Всі модулі написані на мові програмування C#. Курс «Unity» – можливість створити власну гру, втілити найяскравіші ідеї. За 18 занять курсу ви отримаєте відмінну базу для старту і освоїте необхідні інструменти для створення власної гри!

    Автор: Мирошник Кирилл Олексійович

    Вікова категорія: 13

    Дивитися результат
  • Курсы Unity онлайн

    Стрибай вище (Конкурсна робота)

    Латков Максим взяв участь у IT конкурсі у категорії Новорічна гра “Збери подарунки”. Втілив Максим гру C# на платформі Unity. Мета гри – зібрати новорічні подарунки.

    Автор: Латков Максим

    Період навчання: 6 місяців

    Вікова категорія: 10

    Дивитися результат
  • Курсы Unity

    Новорічний Діно (Конкурсна робота)

    Козиряцький Микита зробив чудову гру для конкурсу у категорії: Новорічна гра “Збери подарунки”. Гра зроблена мовою програмування C# на платформі Unity. Мета гри керувати динозавром, щоб зібрати всі подарунки і перестрибувати ялинки на шляху.

    Автор: Козиряцький Микита

    Період навчання: 6 місяців

    Вікова категорія: 11

    Дивитися результат
  • Курсы программирования Unity

    Новорічний Маріо (Конкурсна робота)

    Завалій Валентин зробив конкурсну роботу для категорії: Новорічна гра “Збери подарунки”. Валентин створив свій проєкт мовою програмування C# на платформі Unity. Суть гри, щоб Санта зібрав, якнайбільше подарунків проходячи перешкоди.

    Автор: Завалій Валентин

    Період навчання: 2 роки

    Вікова категорія: 13

    Дивитися результат
  • Курсы создания игр на Unity

    Новорічна гра (конкурсна робота)

    Ткаченко Тимофій зробив гру для конкурсу у категорії: Новорічна гра “Збери подарунки”. Гра написана мовою програмування C# на платформі Unity. Мета гри керувати персонажем та знайти помічника Санти.

    Автор: Ткаченко Тимофій

    Вікова категорія: 13

    Дивитися результат
  • Курсы создания игр на Unity

    Робота учня на першому ступені навчання

    Курси програмування на Unity дають можливість створити багато цікавих ігор) Познайомитися і освоїти мову програмування С #, і за допомогою нього зробити багато цікавих модулів.

    Автор: Ян Малишев

    Період навчання: 3 місяці

    Вікова категорія: 11

    Дивитися результат
  • Курсы Юнити онлайн для детей

    Робота учня – 3Д гра

    Курс «Unity» – можливість створити власну гру, втілити найяскравіші ідеї. За 18 занять курсу ви отримаєте відмінну базу для старту і освоїте необхідні інструменти для створення власної гри! Учень займався онлайн та сворів свою першу 3Д гру) Навчився писити модулі на мові програмування С#

    Автор: Амосов Саша

    Період навчання: 6 місяців

    Вікова категорія: 11

    Дивитися результат