Новини

Як опанувати комп’ютерну графіку та вивчити Adobe Photoshop?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Все більшої популярності набувають професії online: вебдизайнери, розробники, копірайтери та інші. Все більше людей обирають сферу IT, для подальшого розвитку та заробітку, адже знають, що це сфера майбутнього. Перші кроки у дизайні новачки роблять у відомому для всіх редакторі Adobe Photoshop. Але зіштовхнувшись з першими ж труднощами, впадають у відчай. Редактор Adobe Photoshop здається занадто важким для розуміння і роботи, безкінченна кількість кнопок, налаштувань просто лякає. Як почати вивчення Adobe Photoshop?
Зацікавившись редактором користувачі шукають безліч способів навчання: це і курси Adobe Photoshop, і самостійні спроби вивчення, і поради від друзів, і величезна кількість відео в мережі Інтернет. IT школа GoMother розповість про можливі варіанти вивчення Adobe Photoshop, а також підкаже як якісно опанувати важкий матеріал непростого редактора.

Самостійне опрацювання

Зацікавившись дизайном, перше, що роблять користувачі – завантажують Adobe Photoshop та намагаються зрозуміти що і як там налаштовано. Незліченна кількість годин за комп’ютером, нерозуміння, але величезне бажання освоїти редактор. Такий варіант при вивчення Adobe Photoshop теж ймовірний. Проте варто розуміти його переваги та недоліки. Плюси, про які не варто забувати – це бюджетність. Ні для кого не секрет, що завантажити цей редактор можливо безкоштовно та спробувати його зрозуміти самому. Таким чином ви не витрачатимете значну суму коштів, які беруть за навчання курси Adobe Photoshop або онлайн платформи з вивчення редакторів. Якщо ви не маєте наміру, або бажання вкладатися в навчання, тоді цей варіант – ваш. Однак варто поговорити й про мінуси такої стратегії. Самостійне опрацювання Adobe Photoshop тягне за собою колосальну трату часу. Якщо курси та платні уроки – не ваш формат, то будьте готові до годинних посиденьок за робочим столом. Також це не варіант для людей, які не вміють організовувати самостійне навчання та мають проблеми з тайм-менеджментом.

Безкоштовні уроки та відео на просторах Інтернету

Коли вперше зіштовхуєшся із нерозумінням тієї чи іншої кнопки, сучасна людина швиденько заходить у пошукову систему із запитом. Саме в Інтернеті ми шукаємо відповіді на усі запитання. Так і у випадку вивчення Adobe Photoshop. Дякувати добрим і розумним людям за відео розбори в YouTube. Проте у такого методу теж є свої нюанси. З переваг: це безкоштовна інформація, яку можна легко знайти. З недоліків: як і в попередньому варіанті – витрата часу. Поки знайдеш необхідну інформацію, передивишся двогодинний ролик і спробуєш зробити це сам, пройде чи не цілий день. Головне також у цьому потоці відеоуроків не загубитися та знайти саме те, що потрібно тобі.

Редактор Adobe Photoshop

Курси Adobe Photoshop – найпоширеніший метод вивчення редактору. Більшість новачків бояться починати самі без жодної підтримки та настанов. Саме для цього і створили курси Adobe Photoshop, де викладач познайомить з редактором, зрозуміло пояснить кожну функцію та змістовно проведе урок з особистою підтримкою. На таких заняттях можна поставити питання, яке турбує саме вас, попросити повторити матеріал та відпрацювати навички. А групові курси дозволять весело провести час та познайомитися з новими людьми.
Однак подібні курси Adobe Photoshop є коштовними, що робить їх менш доступними кожному.
На такий випадок маємо для вас рішення! IT школа GoMother має три напрямки вивчення Adobe Photoshop:

Перший рівень вивчення редактора, який дозволить освоїти ази роботи з цією програмою та оволодіти головними базовими інструментами.

Другий рівень – малювання за допомогою графічного планшету в програмі Adobe Photoshop.

Третій рівень – розробка макетів в програмі Adobe Photoshop. Він допоможе отримати професійні навички за напрямком вебдизайн Adobe Photoshop, щоб почати працювати.
Перевагою навчання в IT школі GoMother є приємна ціна. Залишайте заявку на курс і невдовзі з вами зв’яжеться керівництво.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!