Новини

Уроки програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Для всіх звично, що діти відвідують різні гуртки: футбол, малювання, танці. А чи чули ви про уроки програмування? Ще пару років тому ви б відповіли ні, але зараз програмування набрало популярності не тільки серед підлітків.

Уроки програмування

Чим раніше дитина почне розвиватися в IT сфері, тим швидше будуть результати. Ця сфера не стоїть на місці жодного дня. 10 років тому ми бачили такий прогрес технологій тільки в фільмах. Програмісти займають перші місця в списку високооплачуваних професій. За цим майбутнє, ця сфера не застаріє, а тільки набере обертів.

Програмування з нуля

На жаль, в школах інформатику викладають на дуже низькому рівні. Ні про яке програмуванні на уроках мови не йде, звичайно є винятки, але це велика рідкість. Шкільна програма включає Paint і Excel, це корисно і всім корисно. Але діти легко навчаються і мають мотивацію дізнатися щось нове та отримати глибші знання. Будь-якій дитині було б цікаво познайомитися з програмою Scretch або створити свою гру.

Кодінг для дітей

Для дітей важлива подача, що б їм було цікаво розвиватися в якомусь напрямку. Тому вивчати програмування самостійно дитині буде не цікаво і безрезультативно. Освіта програміста для дитини це вкладення в успішне майбутнє. Тож навчатися юному прогеру краще на курсах, що спеціалізуються на навчанні дітей програмуванню. IT курси Gomother пропонують широкий вибір напрямів.

Програмування пайтон

Для дітей від 8 років підійде мова програмування Python. Пайтон ще довго буде популярним серед розробників. Оскільки вважається найкращим в області машинного навчання і великих даних. За допомогою пайтона вибудовують гіпотези, розробляють алгоритми роботи, автоматизують завдання і багато іншого.

Для дітей постарше зацікавить вивчення Unity. На цьому курсі учень навчитися створювати ігри з нуля.

Головні причини вивчати програмування дитині:

– Професія майбутнього;
– Перспективно;
– Розвиває логічне і творче мислення;
– Програмування не викладають в школі;
– Розвиток аналітичного мислення;

Мета IT школи Gomother показати всі переваги програмування і мотивувати в цьому розвиватися. Ми направимо, покажемо, допоможемо, навчимо і підтримаємо в починаннях. Є 2 формату навчання в офісі та онлайн. Школа знаходиться на м. Академмістечко, м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!