Новини

Як підготуватись до НМТ 2024 з математики

Прокрутити вниз
Опубліковано:

НМТ 2024 з математики наближається, тож час готуватись. В цій статті ми розкажемо основні моменти підготовки, що допоможуть вам скласти іспит на високий бал.

Оцініть свій рівень математичних знань на сьогодні

Десятикласник може впоратися з 75-80% завдань поточного НМТ. Знайдіть в Інтернеті відповідний тест і пройдіть його, наприклад, пробний НМТ 2023 онлайн на офіційному сайті: https://zno.osvita.ua/mathematics/. Перевірте свої знання за 7-й клас, такі як формули скороченого множення та властивості кутів трикутника. А також, перевірте матеріал за 8-й клас, зокрема, чотирикутники та квадратні рівняння. Згадайте прогресії та теорію ймовірностей за 9-й клас. Це важливо, оскільки в 11-му класі вас чекають нові теми, а часу на повторення попередніх років у програмі не передбачено. Та створіть список тем, які вам можливо вже вдалося забути, щоб визначити рівень проблем.

Віднесіться серйозно до тем з математики 11 класу

Вам необхідно вивчити логарифми та інтеграли, многогранники та тіла обертання, завдання з комбінаторики та стереометрії. Це 6 нових тем, які складають 25-30% можливих балів тесту. Це вершина шкільних математичних знань, яка поєднує нові концепції з попереднім матеріалом. Без цих балів отримати високий результат на НМТ 2024 з математики буде важко.

Знайдіть та роздрукуйте довідкові матеріали ЗНО/НМТ з математики

Це десь З три сторінки та понад 100 формул, але не потрібно запам’ятовувати все. Використовуйте ці матеріали на уроках та під час виконання домашніх завдань і підготовки до тесту. Навчіться швидко знаходити необхідну формулу, адже на ЗНО/НМТ час обмежений.

Використовуйте додаткові джерела інформації для НМТ 2024 з математики

Якщо є прогалини в знаннях, шкільне вивчення математики може бути недостатнім. Завантажте підручники з математики за попередні класи, які доступні на багатьох ресурсах, таких як https://pidruchnyk.com.ua/. Та повторіть теми, які ви забули.

Дивіться відео математичних блогерів на YouTube та в соцмережах

Інформації досить багато, але будьте обережні. Не всі відео призначені для навчання, іноді їх створюють для хайпу та великої кількості переглядів. Дивитися такі відео може бути цікаво, але чи корисно? Чи не витратите ви час марно? Якщо ви маєте сумніви щодо якості контенту, краще відмовтеся від такої інформації, оскільки вона може завдати шкоди, а не допомогти.

Зверніться за допомогою до компетентного спеціаліста – репетитора з досвідом підготовки до ЗНО/НМТ. Не кожен вчитель може надати такий досвід, і не кожна особа, обізнана в математиці, зможе дати корисні поради та знання щодо ефективного складання тесту. Репетиторський центр IT школи GoMother має репетиторів з математики з багаторічним досвідом підготовки до ЗНО/НМТ та інших іспитів з математики.

НМТ 2024 з математики вже скоро. Починайте працювати вже зараз!

Не відкладайте підготовку до ЗНО/НМТ на останній місяць. За 2-3 місяці, і навіть за пів року, не вдасться підготуватися до високого результату, і досвід 15 років підготовки це підтверджує. Завдання на мультитесті 2023 були специфічні та складні. Такі завдання ви не знайдете в підручниках, і вони перевіряють знання принаймні двох тем. Тільки систематична робота під контролем та допомогою професійного репетитора приведе до високого результату. Це надасть можливість вам впевнено дивитися у своє майбутнє.

Не забувайте робити паузи на відпочинок, аналізувати свої помилки та багато практикуватись.

Бажаємо вам результативної підготовки!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!