Новини

Які свята відзначають IT спеціалісти в Україні

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навіть програміст з нуля знає про червоні дні відмічені в календарі. Як лікарі чи вчителі святкують їх професійний день, так і фахівці в інформаційних технологіях не забувають особливі дати. Свята програмістів в Україні – це особливий час, коли тисячі талановитих і винахідливих майстрів коду збираються разом, щоб відзначити свою пристрасть до технологій та вклад у розвиток сучасного світу. Це дні, коли програмісти, розробники, інженери та всі, хто пов’язаний з інформаційною та технологічною сферами, об’єднуються для того, щоб відзначити свої досягнення, обмінятися досвідом і просто насолодитися атмосферою спільноти, де вартість ідеї важливіша за всі інші параметри.
Наша школа програмування для дітей, яка пропонує IT курси, підготувала список визначних святкових днів програмістів. Навіть програміст з нуля знайде дату близьку для себе і запише її до календаря у своєму смартфоні.

Розпочнемо з майбутніх подій на які ми скоро очікуємо

Якщо ви довго чекали знак, то ось він! 16 жовтня – день очищення віртуального робочого столу на комп’ютері. Знаємо яким не легким і нудним буває процес очищення. А налаштуватися на нього взагалі здається неможливим. Ставте нагадування на 16 жовтня із завданням на день «почистити робочий стіл».
IT курси програмування для дітей, а також інформатика в школах завжди попереджає інтернет-користувачів про безпеку в інформаційному просторі. Варто не лише нагадати, а приділити цьому цілий урок 30 листопада. Це день комп’ютерної безпеки або Міжнародний день захисту інформації. Проговоріть основні принципи безпечного користування інтернетом.
3 грудня святкують усі, хто створює 3D, адже це день комп’ютерної графіки.
Причетність до наступного свята насправді має чи не кожен. Усі користувачі комп’ютера відзначають 9 грудня день обчислюваної техніки.
Є вірогідність, що наступну дату скоро зовсім забудуть, адже ця річ стала все менше і менше використовуватися у сучасному світі. 2 березня – день компакт-диска. На заміну CD давно прийшла знайома усім флешка. Тож, 2 березня варто згадати з чого усе починалося і розповісти про це молодшому поколінню.
3 квітня по праву має стояти поруч із вашим днем народження й однаково святкуватися. Адже навесні ми згадуємо про девайс, який завжди поруч з нами – телефон. Він став невіддільною частиною кожної людини. Особливо активно його використовують IT курси для програмування для дітей, вивчення монтажу і т.д.
Окреме свято існує і для геймдизайнерів. Ці спеціалісти святкують свій професійний день 27 квітня.

Програміст з нуля: як давно ви перевіряли свій пароль на надійність, або встановлювали двоетапну перевірку?

Можливо ви забули свій пароль чи загубили листочок, на якому все було записано? 2 травня нагадає вам попіклуватися про власну кібербезпеку. В день паролів зверніть на них увагу. Якщо ви маєте один код до всіх соціальних мереж, карток та телефону, варто створити різні паролі до кожного входу. Так вірогідність злому значно зменшується.
Якщо ви читаєте цей текст, скоріше записуйте 23 серпня як визначну дату, адже це ваш день – день користувача Інтернету. Привітайте своїх друзів віртуальною листівкою.
29 серпня кожному геймеру дозволяється зіграти ще одну катку/раунд/рівень. У Всесвітній день відеоігор зберіть онлайн друзів і відсвяткуйте подію спільною грою.
Професійне свято фахівців з інформаційних технологій відбудеться 13 вересня. Не забудьте привітати вчителів та колег.
15 вересня – день народження однієї з найбільших і найпопулярніших корпорацій. На початку осені святкує свій день пошуковий сервіс Google. Цікаво, який дизайн обере для себе Google в день народження? Можливо святковий капелюшок?
Якщо ти теж мрієш бути причетним до цих свят і реалізувати себе в IT, скоріше звертайся до нас! IT курси програмування для дітей стануть гарним стартом у твоїй професійній кар’єрі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!