Новини

Топ 10 міфів про програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Ми навчаємо айті з нуля – відкрий світ програмування разом з нами! Наші курси програмування для дітей спрямовані на те, щоб зробити програмування доступним і захопливим для новачків. У світі програмування часто поширюються різні міфи, які можуть відлякати початківців. Сьогодні ми розкриємо деякі з них і покажемо вам, що програмування – це цікаво і не так важко, як здається.

1. “Програмування – це складна справа, доступна лише геніям.”

Насправді програмування – це навичка, яку можна вивчити, як будь-яку іншу. Наші курси програмування для дітей створені саме для новачків, і ми переконані, що кожна дитина може навчитися програмувати.

2. “Для програмування потрібно мати великі знання математики.”

Це не так. Хоча математика може бути корисною в деяких аспектах програмування, багато базових концепцій можна зрозуміти без глибоких знань математики. Ми навчимо вашу дитину програмувати за допомогою ігрових прикладів та цікавих завдань.

3. “Програмування – це сидіння перед комп’ютером цілими днями.”

Програмування – це творчий процес, який дозволяє вам створювати щось нове. Важливо знати, що у програмістів є різні можливості, включаючи командну роботу, дослідження і тестування нових ідей.

4. “Лише хлопці можуть бути програмістами.”

Цей стереотип давно пережив свої кращі дні. У сучасному світі програмування немає ніяких обмежень відносно статті. У нашій школі програмування для дітей GoMother дівчата і хлопчики мають однакові можливості та можуть розвинути свої таланти в програмуванні.

5. “Програмування – це суха і нудна справа.”

Навпаки, програмування відкриває безліч творчих можливостей. Кожен проєкт програміста – це можливість створити щось нове, розв’язати цікаву задачу або розробити захопливу гру. У наших курсах програмування для дітей ми розвиваємо творчість і сприяємо реалізації ідей.

6. “Програмування – це дуже дорого.”

Існує безліч безплатних ресурсів, онлайн-курсів і відкритих джерел, які надають доступ до навчання програмування для новачків. У нашій IT школі GoMother, ми пропонуємо доступні курси, щоб кожна дитина мала можливість вивчити програмування. Також в розділі “Відеоуроки” є безоплатні відеоуроки з яких ви можете почати шлях вивчення кодингу.

7. “Тільки комп’ютерні генії можуть працювати в IT галузі.”

IT галузь розмаїта і привітна до різних талантів і навичок. Є багато різних ролей, які вимагають різних навичок. В IT галузі є багато можливостей для кожного, незалежно від рівня обізнаності або природжених здібностей.

8. “Програмування – це робота для інтровертів.”

Програмування може бути командною роботою, де ви спілкуєтеся з колегами, обмінюєтеся ідеями та спільно працюєте над проєктами. В наших курсах програмування для дітей ми сприяємо розвитку комунікативних навичок і навчаємо дітей працювати в команді.

9. “Тільки дорослі можуть вивчати програмування.”

Це абсолютно не так. Вік не є перешкодою для вивчення програмування. У наших курсах програмування для дітей ми пристосовуємо матеріали до вікових особливостей і розвиваємо навички програмування в ігровій формі.

10. “Програмування – це тільки для тих, хто хоче стати програмістом.”

Фактично, навички програмування корисні в багатьох галузях життя, незалежно від того, чи плануєте ви працювати у сфері IT. Програмування розвиває логічне мислення, творчість і навички розв’язання проблем. Навчання програмуванню допоможе дітям розвинути ці навички, які стануть їм у пригоді незалежно від обраної професії.

Отже, друзі, сподіваємося, що ця стаття розвіяла деякі міфи про програмування. В IT школі GoMother ми прагнемо зробити програмування доступним та захопливим для всіх, навіть для дітей. Наші курси програмування для дітей допоможуть їм отримати основи програмування та розвинути важливі навички.

Айті з нуля-не бійтеся спробувати щось нове і відкрити світ програмування разом з нами!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!