Новини

Поради для запам’ятовування великої кількості інформаціі в стислий термін

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси для дітей – це гарний спосіб вивчити щось нове, зацікавити дитину та показати їй різні професії. Та на будь-якіх курсах необхідно запам’ятовувати інформацію. Щоб запам’ятати великий обсяг інформації скористайтеся нашими порадами!

Курси для дітей
Курси для дітей

1. Змінюйте зовнішні фактори

Якщо у вас великий об’єм інформації, яку треба засвоїти, необхідно розділити її на блоки. Та кожен блок окремо вивчати, змінюючи при тому локації. Наприклад 1-й блок я вчу у спальні, 2-й блок я вчу у кухні, 3-й блок ще десь..

2. Краще зрозуміти ніж завчити

Якщо ви не будете розуміти матеріал, який треба запам’ятати – це буде важко. Найкращий з варіантів – це спочатку прочитати матеріал та зрозуміти його. А потім за допомогою аналогій його вивчати.

3. Вкладіть у вивчення більше емоцій

Блок інформації, яку вам треба вивчити краще за все наділити якимось якостями, емоціями. Наприклад образлива інформація або радісна інформація. Визначте своє ставлення до блоку. Якщо ви інформацію окреслити в якісь емоції, тоді вам буде легше з допомогою них відтворювати та згадувати.

4. Зрозумій себе

Спробуйте декілька способів запам’ятовування нової інформації. Проаналізуйте яким способом найкраще вам запам’ятовується і ставте цей спосіб на 1-й місце. Тобто користуйтеся їм найбільше.

5. Застосування усіх видів пам’яті

Для того щоб краще запам’ятовувати матеріал необхідно підключити усі види пам’яті. Тобто зорову, слухову та механічну. Не просто читайте та повторюйте матеріал, а ще й записуйте і прослуховувати його.

Курси для дітей |  Курси програмування для школярів | Курси графіки для дітей | Курси створення додатків | Курси для підлітків
Курси для дітей | Курси програмування для школярів | Курси графіки для дітей | Курси створення додатків | Курси для підлітків

6. Якщо інформацію треба запам’ятати слово в слово тоді вам краще зробити наступну вправу:

Запишіть текст, який треба запам’ятати без перших букв у словах. Відкладіть його декілька хвилин, а потім знову поверніться. Згадуючи перші букви перепишіть цей текст знову, така вправа допоможе вам швидше запам’ятати текст, слово за словом.

7. Фізичні вправи

Для того, щоб краще запам’ятати будь-який матеріал треба перед тим зробити руханку. Для того щоб кров краще циркулювали по вашому організмі. Насичувала киснем ваш мозок.

Запрошуємо Вас на наші курси для дітей з програмування та графіки. На заняття учні створюють свої унікальні ігри та додатки. Працюють з мовами програмування C#, C++, Java, JS, HTML, CSS, Python…

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!