Новини

3D графіка – як зробити кулю в blender

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси комп’ютерної 3д графіки сьогодні дуже популярні, бо навички застосовуються в багатьог галузях ІТ.

Сьогодні багато комп’ютерних курсів для дітей надають можливість навчання таким програмним забезпеченням для роботи з комп’ютерною графікою, як Blender. Ця програма надає можливість навчитися працювати з моделями об’єктів, побудовою графіки та роботи з дизайном. У цій програмі є багато цікавих моментів та інструментів, за допомогою яких можна працювати з об’єктами. У цій статті ми поговоримо про те, як зробити кулю у програмі Blender.

Створення кулі у Blender

Насправді робота з програмою Blender не є складною. Однією з глав у Blender йде створення сфер.
Отже, розглянемо основні моменти, пов’язані зі створенням сфери у Blender. За допомогою функції «В сферу» можна зробити об’єкт на сферу.

Інструкція для перетворення об’єкта на кулю

Розглянемо докладніше, як перетворити об’єкт на кулю.
Виберіть об’єкти, які ви бажаєте перетворити і виберіть функцію «Перетворити на сферу».

курси комп'ютерної 3д графіки
курси комп’ютерної 3д графіки

Покрокова інструкція для перетворення об’єктів:

  1. Відкрийте меню та знайдіть у ньому пункт «Полісітка».
  2. Після цього Вам необхідно вибрати пункт «Перетворення» або натиснути таке сполучення клавіш як Shift-Alt-S.
    Що стосується сферичності елементів, це значення може бути вибрано в інтерактивному режимі, який викликається за допомогою переміщення миші або за допомогою такого способу, як введення числа, що знаходиться в діапазоні від 0 до 1.
  3. Після виконання попереднього пункту натисніть “Return”.

Ви можете редагувати застосовану функцію за допомогою клавіші F6 або використовуючи панель інструментів (Т), змінюючи положення повзунка «Множник».

При роботі з перетвореннями об’єктів, результат роботи буде залежати від такого моменту, як встановлена ​​кількість таких елементів полісітки, як вершини, інші грані.

Створення об’єктів у програмі Blender – це дуже цікаві теми для вивчення. Ми радимо Вам записати Вашу дитину на курси комп’ютерної 3д графіки. На сьогоднішній день це дуже цікава сфера, в якій дитина може почати розвивати себе з самого дитинства. У майбутньому, якщо підлітка вразить заняття 3д моделюванням, він зможе стати професіоналом у цій сфері, що приноситиме йому значний дохід.

Курси 3д моделювання для дітей

Курси 3д моделювання для дітей
Курси 3д моделювання для дітей

Комп’ютерна графіка в роботі з Blender – це перше, з чого може почати Ваша дитина. Якщо ви бажаєте допомогти йому освоїти цю сферу, запишіть його на курси. Наша школа IT-школа Go-Mother пропонує навчання моделювання для дітей на основі програми Blender.

З нашою допомогою Ваша дитина зможе пізнати сферу комп’ютерного дизайну, а також попрактикуватись у застосуванні отриманих знань, аж до створення власних ігор. Наші викладачі допомагатимуть Вашому на всіх етапах навчання.

Наші курси проходять online або на локаціях: м. Академмістечко, м. Житомирська. Як платформа для занять в онлайн форматі ми пропонуємо discord або hangouts. Ми працюємо усі сім днів на тиждень та надаємо своїм учням вибір зручного часу для проведення занять.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!