Новини

Чому Photoshop такий популярний?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси Photoshop – це нагода почати свій розвиток в комп’ютерній графіці, спробувати себе в дизайні, створити цікаві роботи.

Основа курса – це практика. На кожному уроці учні виконують завдання для закріплення теми заняття.

Adobe Photoshop є графічним редактором, створений компанією Adobe Systems та представлений в 1990 році. Він посідає перше місце за популярністю з-поміж багатьох програм для створення, обробки та редагування растрової графіки.

найкращі курси графічного дизайну
найкращі курси графічного дизайну
курси photoshop
курси photoshop

Особливості Photoshop

Особливостями Photoshop є великий набір інструментів для роботи з зображеннями, зручність використання програми, висока якість обробки графічних об’єктів та великій кількості фільтрів, що допомагають створювати різні художні ефекти. В Photoshop також є спеціальні інструменти для цифрового живопису, наприклад, пензлі зі змінними розмірами, кутами нахилу, кольору. Підтримується можливість встановити різноманітні сторонні шрифти, пензлі, палітри і стилі. Не дивлячись на те, що більшість інструментів є для роботи з растровими зображеннями, присутні й  інструменти для векторних зображень. Зараз платформами, на яких Photoshop доступний для використання, є Mac OS X/Mac OS і Microsoft Windows.

курси комп'ютерної графіки для дітей
курси комп’ютерної графіки для дітей

Для чого створенний Photoshop

Спочатку Photoshop створювався як інструмент для підготовки зображень для печаті в поліграфії, проте зараз став настільки функціональним, що при роботі з колажами, фотографіями, намальованими ілюстраціями та слайдами є просто незамінним.

Цим редактором користуються фотохудожники для ретуші, тонової і колірної корекції, створення художніх ефектів. Він також використовується для створення дизайнів для реклами. Photoshop-ом можна користуватися разом з іншими програмами Adobe, як Lightroom, Premier чи Illustrator. Це дає змогу зручного користування для фотографів та відеографів.

Також програма є корисною для мультиплікаторів, бо через свою зручність можна скоротити час переходу від ескізних рисунків до кінцевого результату. Photoshop допомагає максимально розкрити творчий потенціал.

Існує багато матеріалів для навчання роботи з Photoshop, які постійно створює та викладає сам Adobe, щоб користувачі ніколи не мали недоліку знань, не дивлячись на складність програми. Основам цього редактора можна швидко і якісно навчитися на курсах Photoshop

Знання цієї програми не завадить тим, хто не працює з графікою, бо вміння покращити фотографію, видалити зайвий об’єкт чи відредагувати текст точно не буде зайвим. Проте Photoshop також може стати самостійним джерелом прибутку, бо в нашому діджиталізованому світі з’являється все більше запитів на знавців у сфері веб-дизайну. 

 

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!