Новини

3DS Max проти Blender

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси комп’ютерної графіки  – відмінності між 3DS Max та Blender

На дитячих комп’ютерних курсах у нашій школі учні створюють 3D гру. Також пропонуємо курси комп’ютерної графіки для створення графічних ресурсів, які заповнять власний ігровий світ, ми пропонуємо на вибір дві програми 3DS Max і Blender. І все ж таки виходячи з досвіду вирішили використовувати Blender.

Трохи про кожну з цих програм:

  • 3D Studio Max – професійна та популярна програма 3D-графіки для створення моделей, анімації, зображень для ігор та не тільки. Також ця програма добре підходить для дизайнерів інтер’єру.
  • Blender є відкритим кодом. Це професійний інструмент створення тривимірної комп’ютерної графіки. Цей інструмент наші учні використовують для створення 3D-моделей, візуальних 3D-ефектів.

Курси комп’ютерної графіки даютьхарактерістіку можливостей:

  • Можливості 3D max включають шейдери, системи частинок, динамічне моделювання, випромінювання, рендеринг і створення карти нормалей, глобальне освітлення, нові значки, інтерфейс користувача і мову сценаріїв.
  • Можливості блендер включають такелаж, розгортання ультрафіолетових променів, 3D-моделювання, текстурування, створення скінів, редагування растрової графіки, моделювання на основі рідини та диму, моделювання м’яких тіл, моделювання частинок, анімацію, ліплення, переміщення за збігом, анімацію. відстеження камери, редагування відео, графіка руху та композитингу.

Відмінності між 3DS Max та Blender.

Ціна (3DS Max – платна передплата, Blender – безкоштовний відкритий код)

Характеристики:

  • 3DS Max хороший інструмент для статичної роботи. 3ds Max хороший для створення різноманітних детальних анімацій за допомогою великого набору інструментів.
  • Blender дає більше можливостей для роботи з геометрією та анімацією – набагато більше функцій.
    Blender – Універсальний, що найшвидше розвивається. Кожна функція продумана до дрібниць. Постійно оновлюється, додаються нові інструменти.

Висновок – 3DS Max проти Blender

Кожен інструмент має свої особливості та унікальний набір характеристик. Ми вже переконалися, що не завжди корпоративний інструмент буде кращим вибором, ніж його безкоштовний аналог. В даному випадку зручнішим інструментом для наших цілей виявився Blender.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!