Новини

Які ігри допоможуть досліджувати програмування?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Айті для підлітків. Сьогодні все більше батьків воліє надавати своїй дитині навчання в ігровому форматі. Це найкраща з форм сприйняття інформації, про що знають і в школі GoMother. Швидше переходьте до читання, на вас чекає топ-три цікаві статті.

Code Hunt: уроки програмування для дітей

Code Hunt чудова гра для тих, хто хоче навчитися програмування або використовувати насправді свої навички володіння такими мовами, як Java або С #. Гра підійде, як для новачків, так і для вже знайомих із програмуванням користувачів. З самого початку гри в Code Hunt вам на вибір надаються завдання, виконання яких не викликає особливих труднощів. Далі вже, з відкриттям нових турів, починаються складні завдання.

Ігри гарний час проведення, якщо це приносить дитині користь і змушує мислити. Якщо дитина думати в іграх не хоче, але програмування та створення ігор його захоплює. То спрямуйте його захоплення в потрібне русло, що в майбутньому забезпечить ваше чадо гарною і високо затребуваною роботою. Для цього чудово підійде – школа програмування для дітей на Академмістечку, Житомирській

CheckIO

Ресурс для вивчення та практики мови програмування Python. Абсолютно будь-який користуватись може зареєструватися на майданчику та почати навчання або, вже знаючи мову, відшліфувати свої навички.
У вигляді гри дитина вивчатиме мову програмування Python. У описі завдання є довідкові дані, ознайомившись із якими дитина зможе зрозуміти як вирішити поставлену задачу.
Наша школа пропонує широкий вибір курсів мов програмування. Включно з Python, на заняттях ми даємо тільки практичний матеріал під час виконання власних проектів. Таким чином, учень не тільки вивчити написання коду, але й створити пару своїх власних ігор.

CodinGame: айті для підлітків

Ігрова платформа для програмування, яку обожнюють діти . Керуйте сценарієм гри за допомогою коду. Великий вибір мов для навчання у формі гри. За допомогою написання коду та створення власного «штучного інтелекту» дитині доведеться вирішити найрізноманітніші та найвеселіші проблеми. Розвиває логічне мислення та вміння шукати вирішення поставлених завдань.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!