Новини

Тест на визначення відповідної мови програмування

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання пайтону. Сьогодні айтішники користуються десятками мов програмування, і всі однаково говорять про те, що їхній «улюбленець» – найкращий у своїй справі. Але якщо з досвідченими програмістами все ясно, то що робити новачкам? GoMother допоможе вибрати потрібну мову – швидше проходьте новий тест!

Цей тест можуть проходити не тільки наші учні, але й їхні мами, тати, братики, сестрички, друзі та багато інших. Він займає кілька хвилин часу, а результат можна визначити миттєво!

1. Чим ви займаєтесь? (якщо підходить кілька варіантів, вибирайте той, що з’явився раніше. Наприклад, студенти, що працюють, навчаються у вузі).

А) Навчаюся у школі.

Б) Навчаюся у вузі.

В) Працюю.

Г) Нічим не займаюсь.

2. Ви хочете, щоб піти стало вашим основним заняттям, або для полегшення рутини: швидко щось порахувати, проаналізувати?

А) Хочу стати програмістом

Б) Мова необхідний вирішення прикладних завдань

В) Люблю пробувати щось нове!

Г) Хочу бути програмістом та полегшити рутину одночасно!

3. Який опис робочого дня вам ближчий?

А) Я в діловому одязі сиджу в офісі, приходжу туди рівно до 9 ранку, виконую свої завдання строго згідно з рекомендаціями та отримую хорошу зарплату.

Б) Навколо мене на столі безліч різних девайсів: квадрокоптери, камери, роботи, десь у кутку навіть можна знайти паяльник. На чорному екрані зелений текст, як у фільмах про хакерів. Мені потрібно придумати, як вмістити в 64 кілобайти код доставки піци на дроні.

В) У мене місце в опен-спейсі, але сьогодні я вирішив попрацювати на дивані за ноутбуком у кімнаті відпочинку. Обов’язково на обіді вважаю, що нового вигадали в моїй сфері та адаптую код під нову версію платформи.

Г) Я сиджу вдома за своїм комп’ютером і не ходжу до офісу. Починаю, коли захочу, закінчую також. Піду на кухню, зроблю себе бутербродом, а потім почну вже працювати.

4.Яка сфера вам цікавіша?

А) Веб-сайти та інтернет-сервіси.

Б) Мобільні програми: для телефонів, планшетів.

В) Десктоп-програми: під Windows, macOS або Linux.

Г) Не важливо яка сфера, головне щоб приносила більше коштів.

 

5. Як у вас із англійською?

А) Мені б краще російською.

Б) Без проблем читаю технічну літературу та стежу за новинами в IT-сфері.

В) Перекладач – наше все!

Г) It`s OK! It`s all that I know!

Розшифровка за пайтоном

Тепер вам слід порахувати, яких відповідей вийшло більше:

А) Python;

Б) C++;

в) JavaScript;

г) Java.

Де знайти якісне навчання пайтону та іншим мовам програмування?

Якщо кількість деяких варіантів однакова – обидві мови програмування добре підходять під ваші потреби! Вчіть і той, і той можете брати найкраще з кожного. А як це зробити – розповімо на наших курсах із програмування на м.Житомирська та м.Академмістечко! Приводьте своїх школярів, обіцяємо веселе проведення часу!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!