Новини

Як святкували Новий рік програмісти?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Уроки програмування дітям. Чомусь навколо програмістів ходять чутки про те, що вони – нудні хлопці і не вміють веселитися від душі. Але люди забувають, що креатив – не просто межа, а частина життя кожного програміста. Стає навіть цікаво: як представники інформаційної сфери звикли відзначати свята? Сьогодні GoMother відкриє завісу і розповість про те, які традиції є у ​​айтішників цієї чарівної пори року.

Гарячі дедлайни здати вчасно. Уроки програмування для дітей

Одна з найважливіших традицій програмістів – не нести із собою нового року старі борги. Якщо проект потрібно здати до кінця 2021 року, термін здачі потрібно дотриматися. Тоді святкування відчуватиметься набагато приємніше і довше, а почуття обов’язку не спіткає прямо під час поїдання улюбленого олів’є.

Обов’язково прикрасити офісну ялинку. Уроки програмування дітям

Прикраси у айтішників дещо відрізняються від звичних нам ялинок та дощів. Креативним людям – цікаві рішення! У хід йде все: від кабелів до моніторів. Тільки погляньте на ці геніальні інженерні винаходи:

Уроки програмування для дітей

Уроки програмування для дітей

Уроки програмування для дітей

Зробити подарунки своїм найулюбленішим. Вчимо ази програмування для дітей

Можливо не всі, але багато айтішників хоч раз у житті вдавалися до думки подарувати рідним щось зроблене своєю працею. Так, дизайнери можуть піднести вам цікавий світшот з незвичайним принтом, а розробники сайтів – зверстати персональну сторінку про вас або свято, що наближається. Розробники ігор зроблять вас головним героєм свого твору та створять найкращий графічний інтерфейс. Щоправда, досвід показує, що чим довше програміст знаходиться у сфері, тим вищий шанс, що він обере придбати подарунок, а не зробити його власноруч.

Загадати заповітне бажання під бій курантів: уроки програмування дітям

Як і всі інші люди, айтішники – це мрійники. Вони хочуть бути не лише затребуваними фахівцями та крутими у своєму ремеслі, а й просто коханими людьми, на яких вдома завжди чекають з нетерпінням. Ну і звичайно, куди ж без професійних бажань: більше цікавих проектів і менше «душних» клієнтів (на жаль, у будь-якій сфері такі бувають).

Щоб стати програмістом, не обов’язково отримувати високі бали з математики. Досить просто визначитися з вектором розвитку та прийти в GoMother: тут допоможуть, навчать та спрямують на правильний шлях. Чекаємо на вас в офісі на м.Академмістечко та м.Житомирська!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!