SCRATCH

Основні положення ІТ школи

  • advantage-1

    ГНУЧКИЙ І АДАПТИВНИЙ МЕТОД НАВЧАННЯ

    Залежно від рівня групи змінюється динаміка вивчення предмета і досягнення цілей.

  • advantage-2

    РІЗНІ ФОРМИ НАВЧАННЯ

    Індивідуально, в дуеті, в групі (від 3-х до 4-х чоловік). Вчитель приділяє максимум уваги кожному учневі.

  • advantage-3

    РІВНЕВА ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

    Курси та заняття побудовані за принципом "покроково від простого до складного".

  • advantage-4

    ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ГРАФІК НАВЧАННЯ

    Час і дні підбираються залежно від побажань учнів. Тривалість заняття так само вибирає учень.

Scratch конструкторне середовище навчання програмуванню для дітей. Для вивчення цієї програми дитині оптимальним варіантом будуть курси програмування SCRATCH.

Переваги мови Scratch

Scratch створений як продовження ідей мови Лого і конструктора Лего. Немов граючи в конструктор, тут можна збирати з різнокольорових цеглинок програми, які не писати їх вручну, а саме вибирати із запропонованих блоків. Всі блоки виділені візуально, що ще більше спрощує їх використання. При цьому можна вносити будь-які зміни і відразу бачити, як це працює. І чим більше блоків, логічних ланцюжків, непростих конструкцій побудує юний програміст, тим складніше і ефектніше виходить проект. Адже продумуючи складні алгоритми і збираючи блоки, він може зробити все, що захоче. Scratch дозволяє грати з різними об’єктами, видозмінювати їх, встановлювати форми взаємодії меду ними. А в результаті можна створювати складні моделі, в яких будуть взаємодіяти різні за властивостями об’єкти.

Що можна створювати?

А створювати за допомогою Scratch можна інтерактивні мультфільми, комп’ютерні ігри, круті презентації, наукові експерименти, навчальні програми, які стануть в пригоді в школі. Якщо є бажання, можна навіть написати особливу програму, яка допоможе освоювати шкільні предмети. Причому Scratch доступний тим, хто починає вивчати програмування з нуля, тут не потрібно мати базових знань.

Що розвиває Scratch

Scratch відмінно розвиває логіку, вчить ставити перед собою завдання і успішно їх вирішувати. Ця програма доведе, що програмування — це легко і весело, прищепить любов до алгоритмів і процесу створення власних програм. Адже в цьому середовищі учні самостійно створюють абсолютно нові ігри, грають з образами, звуками, мультиплікацією, конструюють власні історії і моделі. Таке вільне поводження з різними елементами медіакультури розвиває творче мислення, концентрацію уваги, уміння вирішувати завдання декількома способами і навички системного аналізу.

Однозначно, починати програмування дітям і школярам буде комфортно з середовища SCRATCH. А допоможуть розібратися і пояснять тонкощі програмування досвідчені викладачі, що зацікавлять розвиватися в цьому напрямку. Тому, курси програмування SCRATCH краще вкладення у вашу дитину.

Відгуки

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!