Новини

Навчання, програмування для дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Зазвичай, перші кроки програмування для дітей відбуваються у формі ігри із кодом, які запам’ятовуються дитині як яскравий час дитинства, яка вона проводила одночасно весело та із користю. Сучасні методи навчання програмування для дітей допомагають дитині поступово опанувати світ кодінгу без труднощів, бо кваліфіковані вчителі знають, як правильно донести дитині складні речі простими словами, користуючись простими житиєвими прикладами, які зрозумілі дитині. 

Абслютно кожна дитина може почати засвоювати сходинки програмування, врахочуючи той факт, що на сьогоднішній день, є безліч доступних програм та сервісів, що допоможуть дитині та підлітку опановати будь-який напрямок IT – сфери без зайвих труднощів.

програмування для дітей
програмування для дітей

Як дитині опанувати програмування?

Давайте спочатку трохи обговоремо той факт, що програмування дає дитині можливість не тільки отримувати хороші оцінки з інформатики та можливість стати майбутнім IT фахівцем, а ще й впливає на розвиток ряду процесів. Тож, що дасть дитині поступове опанування програмування:

  • Розвиток логічного мислення;
  • Творче мислення та креативний підхід до розв’язання задач;
  • Розвиток когнітивного мислення;
  • Тренування пам’яті, уваги та сконцентрованності.

Говорити про позитивний вплив вивчення програмування на дітей можна дуже довго, але ми перейдемо до обговорення способів навчання програмування для дітей та підлітків.

Способи опанування програмування для дитини

Навчати дитину програмування можна будь-якими доступними для цього шляхами. Але краще за все робити це, записавши дитину до школи програмування, яка надає знання у вигляді курсів, індивідуальних занять чи відеоуроків. Під час занять із кваліфікованими викладачами, дитина зможе зрозуміти складні навіть для дорослої людини теми завдяки простій формі викладання тем. 

Програмування для дітей. IT школа Go-mother

Якщо Ви помічаєте у Вашого чадо зацікавленність у програмуванні, ми рекомендуємо Вам записати її до нашої IT школи GO-mother. Ми надаємо можливість Вашій дитині опанувати сферу програмування поступово, крок за кроком, використовуючи інтерактивну форму викладання та індивідуальний підхід до кожного нашого учня. Для убого ми проводимо групові курси, індивідуальні заняття та відеоуроки.

Online школа програмування для дітей
Online школа програмування для дітей

Наша Online школа програмування для дітей надає можливість самостійно обирати зручний час для занять, що ніяк не буде заважати навчанню у школі, а тільки дозволить у майбутньому приєднатися до ряду IT спеціалістів.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!