Новини

Як стати безсмертним у майнкрафті?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Майнкрафт програмування для дітей онлайн

Майнкрафт програмування для дітей онлайн — професійно підготовлені курси, завдяки яким мільйони дітей навчилися справжнім мовам програмування.
Майнкрафт – це гра, яку люблять діти та дорослі по всьому світу.
Гра-конструктор була створена програмістом Маркусом Перссоном, і вона стала справжнім явищем в ігровій індустрії. Кубо світ minecraft швидко набрав легіон шанувальників і став однією з найприбутковіших ігор у світі.
У 2014 році гра була придбана Microsoft. Компанія вирішила розширити всесвіт у всіх можливих напрямках, включаючи освітній. Одним з таких напрямків є програмування minecraft для дітей.
Комп’ютерні курси для дітей справжня знахідка для дітей, щоб дізнатись багато нового про всесвітню павутину, Ваша дитина буде в захваті від нових знань та можливостей.

Створюйте схованки та різні типи будівель, будуйте мости, розвивайте автоферми, використовуйте шахти, створюйте лабіринти, збирайте та перезаряджайте гармати, працюйте з координатами, об’єктноорієнтоване програмування на JavaScript, вчитель покаже вам, як бути безсмертним у грі тощо.
Багатьом гравцям грати в Minecraft веселіше та цікавіше, коли персонаж живий. Це не мінус для розробника ігор, просто веселіше будувати та копати, ніж дивитися, як на екрані пише «ти мертвий». Але все одно гравці вмирають, тому ми ділимось лайфхаком, як обдурити смерть і знайти шлях до безсмертя!

Тотем безсмертя

Як видно з назви, цей магічний предмет може врятувати вас від смерті. Почнемо з найпростішого. Якщо ви тримаєте Тотем Безсмертя в руці, ніхто не зможе вас перемогти! Можна плавати в лаві, обіймати кріперів, дивитися в очі Мандрівнику Краю і навіть пити сумнівні рагу з отруйного зілля. Тотем безсмертя чудовий варіант для продовженої гри, але у нього є й недоліки. Тотеми — це одноразові предмети, які зникають після використання, що робить вас знову смертним. Вам просто потрібно вибратися з лавової ванни, і все буде добре.
Є ще багато інших варіантів бути безсмертним в Майнкрафті, про це та ще багато іншого Ваша дитина зможе дізнатись з цікавих курсів.

Після закінчення курсу з Майнкрафт програмування для дітей онлайн Ваша дитина зможе розробляти своїх агентів у Майнкрафт, що стане основою для розвитку у сфері програмування в майбутньому, кожен учень матиме самостійно запрограмований всесвіт гри, матимуть базові навички алгоритмізації, програмістської логіки.
Ігрове середовище, яке допоможе Вашим дітям навчитися програмування із задоволенням!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!