Новини

C#: універсальна мова, з якою можна навіть створювати ігри

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Юніті курси онлайн. Усі програмісти, початківці чи вже просунуті, знають, що мов програмування є дуже багато. Але кожному з них відомі функції окремих мов. Спочатку хлопці беруться за Python і JavaScript, а після їх освоєння запитують – що ще цікавого можна вивчити. GoMother давно знає відповідь на це питання і сьогодні трохи більше розповість про C#.

C# (або сі-шарп) – це сучасна об’єктно-орієнтована і типобезпечна мова програмування. Він дає можливість розробникам створювати різні типи безпечних та надійних програм, що виконуються в .NET. C# відноситься до всіх відомої групи мов C. Примітно, що він буде під силу освоєння для тих, хто вже знайомий з C, C++, Java або JavaScript.

Що потрібно знати про сі-шарп? Юніті курси онлайн

C# – це об’єктно-і компонентно-орієнтована мова програмування. Він пропонує мовні конструкції для підтримки такої концепції роботи. Саме тому C# хороший для створення та впровадження програмних компонентів. З часу свого створення ця мова розширила функціонал для підтримки нових робочих навантажень і додала актуальні рекомендації щодо розробки програмного забезпечення.

Які функції має C#?

  • Складання сміття автоматично очищає сховище, де часто залишаються непотрібні об’єкти.
  • Типи, що допускають значення null, забезпечують захист від змінних, які посилаються на виділені об’єкти.
  • Лямбда-вираження підтримують прийоми функціонального програмування.
  • Обробка винятків надає впорядкований та широкий підхід до пошуку помилок та відновлення після них.
  • Підтримка мов для асинхронних операцій забезпечує синтаксис для створення розподілених систем.
  • Синтаксис LINQ створює загальний шаблон роботи з даними, взятими звідки завгодно.

Система типів в С# вивчається в курси по юніті

У C# працює єдина система типів. Всі типи C#, включаючи типи-примітиви, такі як int та double, успадковують від одного кореневого типу object. Всі типи використовують загальний набір операцій, а значення будь-якого типу можна зберігати, передавати та обробляти таким чином. Більше того, C# підтримує як визначені користувачами типи посилань, так і типи значень.

C# дозволяє динамічно виділяти об’єкти та зберігати спрощені структури у стеку. C# підтримує універсальні методи та типи, що забезпечують підвищену безпеку типів та продуктивність. C# надає ітератори, які дозволяють розробникам класів колекцій визначати варіанти поведінки для клієнтського коду.

C# та юніті курси онлайн

Так, деяка інформація може бути складною для сприйняття. Але за грамотної стратегії вивчення стає в рази легшим. Здорово, що у GoMother застосовуються лише сучасні методи педагогіки та інноваційні техніки запам’ятовування. Не вірите? Приходьте на пробне заняття, і ми розіб’ємо всі ваші сумніви!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!