Новини

Яку літературу обрати для підготовки до ДПА?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Онлайн репетитор з математики 7 клас. Почався останній місяць зими, а це означає, що основні іспити – не за горами. Попереду – тривалий годинник підготовки та безліч зіпсованих нервів в очікуванні результату. Щоб полегшити своє завдання, школярі часто звертаються до спеціалізованої літератури. Сьогодні ми поговоримо про таку – як ефективно підготуватися до ДПА і що за допомогу вже десятки років допомагають школярам здати його на найкращий бал.

ДПА – це вихідний квиток зі школи, результат отриманих знань на момент завершення повної загальної середньої освіти. Результати ДПА вказуються у додатку до свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, отже, ДПА впливає на середній бал атестата, який, у свою чергу, враховується для розрахунку конкурсного балу під час вступу.

Основні видання, які варто придбати майбутньому абітурієнту, – це збірки завдань минулих років. Краще, якщо вони будуть із відповідями, тому що так набагато легше знаходити свої помилки та акцентувати увагу на вивченні окремих тем. Головне – спочатку вирішити завдання, а вже потім звернутися до ґратника. Можна обдурити вчителя чи друзів, але не себе.

Важливими є видання від Олександра Авраменка – одного із засновників головних іспитів для школярів: ДПА та ЗНО. Оскільки у 9 класі іспит з української мови представлений диктантом, можна знайти подібні тексти до тих, що обираються для учнів. Головне у цій справі – знати граматичні правила та добре «відчувати» текст. Якщо навіть розпочати підготовку прямо зараз, можна встигнути навчити матеріал до відмінної позначки.

Репетитори з англійської онлайн

Для тих, хто здає англійську мову, важливо визубрити граматику. Для цього добре підходять посібники від видавництва MacMillan Education. Для розширення словникового запасу рекомендуємо щоденно вивчати по 10 нових слів щодня.

Онлайн репетитор з математики 7 клас

Деякі хлопці хвилюються, що самостійно не в змозі впоратися із програмою іспиту. Їхній варіант – це репетитор, який допоможе залатати дірки у знаннях та краще підкаже про те, як саме проходить ДПА. Головне – почати прямо зараз. Не сумнівайтеся, що в GoMother працюють найкращі фахівці, здатні допомогти вам. Чекаємо на вас щодня на м. Академмістечко та м. Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!