Новини

Репозиторії для JavaScript

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання веб-програмування. Репозиторій – це місце, де зберігаються і підтримуються будь-які дані, зазвичай як файлів, доступних поширення в мережі. Сьогодні ми з вами обговоримо топ-3 найпопулярніших сховищ, у яких кожен програміст може знайти щось цікаве. Швидше переходьте до прочитання матеріалу – обійяємр, що деякі факти ви точно не знали!

FreeCodeCamp

FreeCodeCamp – це організація, яка ставить собі за мету перетворити навчання програмування на доступне заняття. У ній є не лише статті, а й інтерактивні послуги. Засновником цієї фірми є Квінсі Ларсон. Коли він працював шкільним директором, то поставив собі за мету самому почати розбиратися в айті для того, щоб впровадити в систему навчання нові ефективні інструменти. Коли Квінсі зрозумів, наскільки зрозумілим може бути програмування, він створив безкоштовну платформу для кожного, хто бажає освоїти його. Саме так і виник FreeCodeCamp. Сьогодні у цієї компанії понад 3,5 мільйона передплатників на відеохостингу YouTube.

Vue в навчання веб-програмування

Vue – це веб-фреймворк для створення інтерфейсів користувача на JavaScript. Завдяки йому можна виконувати односторінкові програми, а також вирішити різноманітні завдання. Сервіс був створений екс-співробітником Google Іваном Ю, який у 2013-му вирішив, що не буває готових рішень для швидкого прототипування складних інтерфейсів веб-додатків: React тоді тільки починав бути популярним, а AngularJS і Backbone.js були складними фреймворками для розробки ємних додатків. Про історію виникнення цієї компанії є навіть цікавий документальний фільм. Знайти його ви можете у Мережі.

React: курс з основ програмування

React.js – це та сама знаменита бібліотека, яку застосовують для створення інтерфейсів користувача для односторінкових додатків. Її використовують для обробки шару представлення для веб- та мобільних додатків. React був створений Джорданом Вовки, інженером-програмістом компанії Facebook. Вперше React був розміщений у стрічці новин Facebook у 2011 році, а в Instagram – у 2012 році.

Більше фішок – лише на наших курсах. Приходь в йти школу GoMother на безкоштовне пробне заняття і швидше визначайся з майбутньою професією. Ми чекаємо тебе на м. Академмістечко та м. Житомирська у Києві!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!