Новини

Що робити, якщо не вистачає натхнення?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси фотошоп Житомирська. Кожен дизайнер-початківець хоч раз у житті стикався з нестачею ідей для реалізації. Причин може бути безліч: вигоряння, втома чи банальний поганий настрій. У такі моменти мозок потребує чогось свіжого. Де ж брати ці ідеї? Сьогодні наша школа поділиться своїми ресурсами, скоріше переходьте до прочитання матеріалу.

Малювання власноруч

Що чудово розвиває уяву та дизайнерський креатив – це малювання. Підбирайте різні стилі: від постмодерну до кубізму, спробуйте зобразити звичайнісінькі речі і здивуйтеся як багато ідей може виникнути на цьому грунті. Мінус такого методу в тому, що всі твори складно перенести на графічну площину.

Природа як натхненник: курси adobe photoshop Академмістечко

Кожен із нас багато разів у своєму житті помічав, наскільки красива та багатогранна природа. Її витвори – найкраще джерело натхнення. Захід сонця, місячне сяйво, шум струмка, прохолодний вітерець – усамітнившись в якомусь мальовничому місці можна отримати справжнє осяяння. Ще одна альтернатива – фільми про природу. Сьогодні вони представлені у найвищій якості та дозволі.

Pinterest Дизайнери, що починають, і аси своєї справи часто звертаються до Pinterest – напевно, найбільшої платформи для шерингу своїх творінь. Відмінно тренує “нагляд” і дає безліч варіацій вже готових робіт.

Behance, Dribbble, Envato, Vimeo: курси фотошоп Житомирська

Ці ресурси також підійдуть для того, щоб взяти будь-які елементи або загальну концепцію роботи. Не варто засмучуватися тим, що у людей виходять настільки чудові роботи – у вас ще попереду і всі починали з малого.

Maison de sable Пастельні кольори, незвичайні вигини та експерименти з перспективою – такий інстаграм британської художниці і дизайнера Шарлотт Тейлор, в якому дівчина збирає інтер’єри, що її надихають. До речі, черпати натхнення на сторінках дизайнерських соцмереж дуже корисно.

yellowtrace

В інстаграмі Yellowtrace виставляють вдалі інтер’єри з усього світу. На відміну від попередніх сторінок, видання не віддає перевагу конкретним стилям та кольорам. У них можна зустріти все: від київського кафе, що поєднує сталеві меблі та радянські шпалери 30-х років, до нью-йоркського хостелу з багатьма дерев’яними елементами. На сайті Yellowtrace при цьому публікують не лише гарні приклади дизайну, але й професійні новини, інтерв’ю зі спеціалістами та серйозні теоретичні розбори – загалом усе, що потрібно, щоб залишатися в курсі.

Курси фотошоп Житомирська

Стати дизайнером може абсолютно кожен. Головне – бажання та можливість присвятити трошки часу вивченню азів професії. Добре, що сьогодні існують школи, на зразок GoMother, які вчать малюків улюбленому ремеслу навіть онлайн. А для прихильників традиційної форми навчання у нас є офіс, який розташований на м. Академмістечко та м.Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!