Новини

Що варто знати про пробне ЗНО у 2022 році?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

ЗНО у 2022. Другий навчальний семестр у розпалі, а до першого іспиту ЗНО залишається менше 4 місяців. Незабаром випускники вирушать на так звану репетицію іспиту – пробне ЗНО. Що це таке і коли його проводять – розповімо у нашій новій статті.

Дати проведення: ЗНО у 2022

Пробне ЗНО з української мови, а також з української мови та літератури відбудеться 19 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест лише з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для хлопців, які запровадять свої відповіді на спеціальному сервісі, будуть опубліковані на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, а також з української мови та літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.

Які документи взяти із собою абітурієнту?

Для того щоб потрапити на територію пункту складання іспиту та отримати до нього допуск, необхідно взяти з собою такі документи:

  • паспорт (свідоцтво про народження);
  • запрошення для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні;
  • квитанція про сплату вартості послуг за проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Вартість одного тесту визначає обласний центр оцінки якості освіти. Наприклад, у Київській області вартість одного тесту пробного ЗНО у 2022 році становить 309 гривень.

Найголовніше – не запізнитися на іспит! Краще прийти раніше, ніж на останніх парах увійти до кабінету у величезному стресі. Ранок іспиту – це час вивчення матеріалу. Краще припинити повторення увечері перед тестом. Лягайте спати вчасно та не акцентуйте увагу на даному предметі. Те, що ви знаєте, нікуди з голови не дінеться.

Курс ЗНО онлайн: якість + професіоналізм = результат твоєї мрії

Для того, щоб здати ЗНО на хороший бал, варто до нього ретельно підготуватися. Зараз залишається менше часу, тому приступати варто невідкладно. Приходьте до нас у GoMother і без зайвого стресу та поспіху вивчайте матеріал із найкращими спеціалістами в освітній сфері!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!