Новини

На що вплине ДПА для 9-класників?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Онлайн репетитор з математики 9 клас. ДПА – це один із тих головних іспитів, які належить скласти школярам на своєму шляху до вибору професії. Більшість випускників добре знають важливість ЗНО, але ДПА вони розглядають лише як просту формальність. На що істотно впливає цей тест і чому для дев’ятикласника підготовка до нього – першочергове завдання?

По-перше, оцінка ДПА з предметів, що здаються, піде в табель. Це вплине на загальну картину успішності учня та може знизити загальний бал.

9 клас ДПА 2022

Це дуже особливо для тих хлопців, які збираються вступати після закінчення 9 класу в проф. технічні навчальні заклади (коледжі). Для них ДПА – це частина вступного процесу. Середній бал абітурієнта визначає його місце у рейтингу серед інших вступників. Хто в цьому списку перший – має право вчитися за рахунок держави і навіть отримувати стипендію. Погодьтеся, непоганий «бонус» для вчора ще школяра.

По-друге, ДПА – це чудовий спосіб потренуватися у складання іспитів перед ЗНО. Сьогодні його здають навіть ті, хто пішов зі школи після 9-го класу. А тому підготовка – одна із основ світлого майбутнього.

Як краще почати готуватися: онлайн репетитор з математики 9 клас?

ДПА складається з трьох предметів, два з яких точно відомі: диктант з української мови та щось на зразок контрольної з математики. Головна умова – розпочати підготовку вчасно. Зробіть це у нас у GoMother – заощаджуйте кошти та час!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!