Новини

Базові поняття про програмування: Python, HTML та CSS

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Веб-програмування навчання. Починаючи вивчення програмування, хлопці стикаються з безліччю нових термінів. Python, HTML, CSS… Що це все означає? Де знайти тямущу відповідь без словникових оборотів? Відповідь очевидна: звичайно ж у GoMother😉

Веб-програмування навчання для дітей

HTML-це мова розмітки гіпертексту. Основний текст, заголовки та списки, інші штуки, які надають вигляду сайту, програмісти створюють за допомогою саме цієї мови розмітки. Він є базою вивчення для всіх, хто хоче навчитися працювати з сайтами, розробляти їх та продавати як готові проекти. Звичайно ж, ми вивчаємо HTML на курсі програмування для дітей.

Але, погодьтеся, просто текст на порожній сторінці це нудно. Хочеться гарних шрифтів та цікавих виносок. “Живий” сайт приваблює куди більше, ніж просто сторінка на одному HTML. Так ось, щоб змусити сайт заговорити з відвідувачами, програмісти користуються CSS. Сьогодні CSS – це рідний брат мови гіпертекстової розмітки. У спільному їх існуванні виникають реальні шедеври.

Безкоштовне навчання веб-розробці – з чого починають діти?

Python – це, безпосередньо, мова програмування, за допомогою якої ми пишемо наші сайти. Він відрізняється не лише неймовірною популярністю, а й простотою. Саме з вивчення мови програмування Пайтон відразу після Скретча наші учні і входять у захоплюючий світ айті. Після його освоєння можна повноцінно працювати, а можна «підкріпити» портфоліо та іншими мовами JavaScript. На наших курсах з програмування діти вивчають їх обоє, а в майбутньому обирають найкращі якості кожного та вміло поєднують у роботі.

Де є професійні курси програмування для підлітків?

Програмування – це складно. Але в GoMother вже давно підібрали ключик до цього ремесла. Все просто: головне – прийти в нашу школу і доторкнутися до аз айти. Після першого заняття хлопці повертаються додому з очима, що горять, і широкою посмішкою. Все тому, що ми нетипова школа. Наші викладачі – друзі для вашої дитини.

Наша локація – м.Академмістечко та м.Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!