Новини

Це смішно: на що здатний фотошоп?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси photoshop онлайн. Фотошоп – це, безумовно, зручна програма. У ній можна не тільки прибрати зайві предмети, але й додати. Якщо деякі використовують фотошоп виключно за призначенням, тобто і ті, для кого програма існує для забави. GoMother знайшла найкращі роботи невідомих майстрів, якими поділиться з вами у цій статті.

Курси photoshop онлайн: на що здатна ця програма?

Посміятися з домашнього вихованця від душі вирішив автор цього знімку. Швидше за все, котику просто було цікаво, що за пристрій його фотографує. А після того, як він на рахунок трьох недостатньо посміхнувся, господар поправив посмішку у фотошоп.

Курси photoshop онлайн

Ще один знімок з котом, але тепер уже з абсолютно паралельного всесвіту. Бабуся явно не очікувала, що стане зіркою інтернету та потрапить у нову статтю GoMother разом зі своїм улюбленцем.

А ось батьки цієї дівчинки завжди мріяли сфотографувати її поруч із справжньою королевою. Добре, що фотошоп з легкістю може здійснити будь-яку мрію!

Цьому хлопцеві чомусь захотілося змінити свою супутницю. Він звернувся до умільців на форумах та попросив зробити з дівчини модель. Смак майстра, який попрацював над знімком, був специфічним. Тим не менш, для нашої розваги ця фотографія дуже підходить.

Курси photoshop онлайн

Сперечаємося, ви ніколи раніше не бачили бананогуся? Тепер можете сміливо говорити, що у житті побачили все! Рукоділки фотошопу і не на таке здатні!

А цей малюнок люблячий батько втілив у реальність, щоб показати як би виглядав світ, якби його створював син чоловіка. Здається, вийшло дуже мило.

Курси adobe photoshop Академмістечко: приходьте, завжди раді!

Хочете так само здивувати своїх близьких? Приходьте до нас на курс з фотошопу! Учні GoMother вже через кілька занять майструють неймовірні листівки та банери, що вже казати про повноцінне проходження курсу! Наочний приклад дитячих робіт у фотошопі ви також можете знайти серед новорічних конкурсних робіт. Звичайно ж, за бажанням ви можете не обмежуватися фотошоп і розглянути інші наші курси.

Ми знаходимося на м.Академмістечко та м.Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!