Новини

Про це варто знати: головні аспекти ЗНО

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курс із ЗНО. Інформаційне поле кожного одинадцятикласника – це, звичайно ж, підготовка до іспитів, ефективні відеоуроки, нагадування про дати та багато іншого. Все це настільки часто трапляється у зорове коло школяра, що голова може піти кругом. Так недалеко і до виснаження організму. Спокій! GoMother зібрала все найважливіше про випускні іспити в одному місці – не проґавимо нічого важливого!

Найголовніші дати: курс із ЗНО розповідають

1 лютого 2022 року: відкриття реєстрації на основну сесію ЗНО;

максимум за 21 день до іспитів: – формування електронних запрошень на процедуру;

23 травня-17 червня: основна сесія ЗНО;

23 червня – 15 липня: додаткова сесія ЗНО.

У розпорядження нашої школи школи потрапили і основні дати проведення іспитів:

23 травня 2022 – Фізика

26 травня 2022 – Хімія

31 травня 2022 – Українська мова та література

03 червня 2022 – Математика

06 червня 2022 – іспанська, німецька, французька/ мова

07 червня 2022 – англійська мова

10 червня 2022 – історія України

14 червня 2022 – географія

17 червня 2022 – біологія

Сам перелік предметів залишився незмінним за винятком одного: українську мову та літературу можна розділити та здавати лише мовну частину. Складання безкоштовне для всіх абітурієнтів, платні тести передбачені лише пробним ЗНО, яке не є обов’язковим.

Пробне ЗНО 2022: коли?

Незважаючи на свою назву, пробне ЗНО – таке ж відповідальне, як і сьогодення. Не варто ставитися до нього легковажно та розраховувати на пошук відповідей у ​​Мережі. Це репетиція вашого іспиту для того, щоб у майбутньому розуміти рівень психологічного тиску та своїх можливостей. Як правило, такий тест «оголює» проблемні місця у знаннях, що може допомогти у підготовці до здачі.

Реєстрація на процедуру пробного ЗНО розпочалася 5 січня та триватиме до 22 січня. Сам іспит відбудеться 19 березня для української мови ним літератури, решта предметів належить скласти 26 березня. Учні мають можливість скласти лише 2 іспити, один з яких – українська мова та література. Це продиктовано особливостями процедури.

Підготовка – запорука успіху

Почни підготовку до ЗНО вже сьогодні, адже часу все менше. Приходь у GoMother і отримуй свої 200! Ми знаходимося на м. Житомирська та м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!