Новини

Сумуємо за новорічним дивом: якими були конкурсні роботи найкращих учнів GoMother?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Комп’ютерна графіка для дітей. Програмісти – це чудові люди. А малюючі айтішники – подвійно круті та креативні хлопці. Саме в їхніх руках дизайн ваших улюблених речей та в цілому всього навколишнього світу. Цей потенціал потрібно розвивати з самого дитинства. Сьогодні GoMother нагадає своїм читачам про новорічне диво та покаже найкращі роботи зі свого зимового конкурсу для учнів. Пропонуємо розслабитися за переглядом ігор, листівок та анімацій.

Щоб ознайомитися з конкурсною роботою, натисніть на ім’я призера.

Новорічна гра «Збери подарунки»: комп’ютерна графіка для дітей

Тимофій Ткаченко

Ця гра написана мовою програмування C# на платформі Unity. Її головна мета – керувати персонажем та знайти помічника Санти.

Валентин Завалій

Валентин створив свій проект мовою програмування C# на платформі Unity. Суть гри в тому, щоб Санта зібрав якомога більше подарунків проходячи перешкоди.

Микита Козиряцький

Гра зроблена мовою програмування C# на платформі Unity. Її головне завдання – керувати динозавром, щоб зібрати всі подарунки і перестрибувати ялинки на шляху.

Максим Латков

Втілив Максим гру C# на платформі Unity. Мета гри – зібрати новорічні подарунки.

Богдан Загоруйко

Робота створена у візуально-блочному середовищі програмування Scratch. Суть гри допомогти зібрати Дідові Морозу подарунки, проходячи лабіринт.

Анастасія Романова

Мета гри допомогти Дідові Морозу зібрати подарунки зібравши до ряду різнокольорові блоки. Анастасія написала гру мовою програмування JavaScript.

Стефан Ногай

Свою роботу він зробив JavaScript. Суть гри збирати подарунки, керуючи сніговиком Олафом. Подарунки скидає Дід Мороз, який пролітає зверху на своїх санях.

Богдан Лупан

Гра написана мовою програмування Python. Богдан займається лише 6 місяців, але вже досяг значних результатів!

Анастасія Романова

Гра написана за допомогою програмування Python. Суть гри у тому, щоб зібрати подарунки. Персонажем виступає Дід Мороз, який біжить та має перескакувати сніговиків та інші перешкоди, збираючи подарунки.

Кирило Маслов

Учасник зробив гру, де Дід Мороз збирає подарунки. Тільки подивіться, як добре підібрано всі деталі!

«Інтерактивна новорічна листівка»: малювання

Олександра Пирогова

Це вітання зроблено за допомогою текстового програмування HTML/CSS. Листівка має кілька сторінок із різними побажаннями, а наприкінці ви зможете написати листа Дідові Морозу.

Богдан Сорока

Богдан створив інтерактивну новорічну листівку за допомогою текстового програмування HTML/CSS для щорічного IT-конкурсу школи GoMother. Інтерактивна листівка має кілька різноманітних сторінок із власним сюжетом, що вигадав Богдан.

Назар Кириленко

Учасник вигадав інтерактивну листівку, використовуючи текстове програмування HTML/CSS. Назар зробив свою роботу для щорічного ІТ конкурсу. Листівка яскрава та барвиста, в якій ви зможете написати своє побажання.

Олег Смольницький

Олег створив свою конкурсну роботу, використовуючи текстове програмування HTML/CSS. Він зробив сайт, що є покроковим гайдом до того, як приготуватися до Нового року. Учень описав як прикрасити кімнату та яку їжу приготувати. Він не просто розповів про страви, що можна приготувати, а й написав рецепт до кожного з них.

Ваша дитина теж так може! Не вірите? Приходьте до нас на м. Академмістечко та м.Житомирська – ми розкриємо його творчий потенціал!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!