Новини

ЗНО близько: застрибуємо в останній вагон підготовки

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси підготовки до ЗНО англійська. Настав новий 2022 рік, а це означає, що до проведення процедури ЗНО залишилося нічого: семестр часу. Він пролетить швидко, і випускники будуть зайняті не лише навчанням, а й організаційними питаннями: останній урок, випускний, вибір вишу. А тому особливо важливо зараз розпочати підготовку до тестів. GoMother нагадає найважливіші аспекти ЗНО у своїй новій статті.

Можливість проходження пробного ЗНО

Як і щороку, УЦОЯО дозволяє перевірити свої знання ще на стадії підготовки. Пробне ЗНО – чудова можливість практично відчути на собі тестування. Окрім участі у такій процедурі як пробне ЗНО 2022, кожен користувач або учасник може додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку ЗНО-2022, пройти тестування вдома, після чого запровадити свої відповіді у спеціальний сервіс визначення результатів.

Що змінилося у тестах з математики та курси підготовки до ЗНО англійська

Наразі робота рівня стандарту потрібна для абітурієнтів, хто не використовує ЗНО з математики для вступу до вищих навчальних закладів. Їм достатньо написати 28 завдань тесту за 150 хвилин. Цю оцінку переводять у дванадцятибальну систему для оцінки ГІА. Ці результати ніяк не впливають на надходження, а лише стають підсумковою атестацією знань з цього предмету.

Робота профільного рівня необхідна тим, хто вибрав спеціальність із обов’язковим сертифікатом ЗНО з математики для вступу. До 28 стандартних завдань додається ще 6 складних. Тобто, на тест із 34 питань буде відведено 210 хвилин.

Такі нововведення вигадані з підвищення рівня викладання математики у школах. За статистикою, 36% українських учнів не знають цього предмета навіть на базовому рівні. Засновники цієї ідеї висунули гіпотезу, що якщо зробити ЗНО з математики обов’язковим, то з часом знання у цій сфері збільшаться.

Що нового з української: курси для підготовки до ЗНО

Тільки українську мову тепер можуть здавати хлопці, які бажають вступити на технічні спеціальності, а також пов’язати своє життя з медициною. У цьому є своя логіка: діти можуть наголосити на ЗНО з математики, фізики та потрібної їм для здачі в 11 класі хімії, не зазубруючи ще й літературу. «Гуманітаріям» залишили колишній розклад: вони повинні добре підготуватися як до української мови, так і до літератури. На одному з офіційних урядових сайтів зазначено, що це стосується спеціальностей із підвищеними вимогами до гуманітарних знань.

Найважливіше – це курси підготовки до ЗНО англійська!

Найважливіше – як і раніше і якомога якісніше почати готуватися до іспитів. Безумовно, всі діти знають свої можливості та швидкість запам’ятовування матеріалу. Але повірте, ЗНО це великий стрес і краще готуватися до нього розмірено. У нашій айті школі найкращі фахівці допомагають випускникам скласти іспити на вищий бал. Також ми займаємося підготовкою до ДПА та репетиторством. Приходьте до нас на заняття на м. Академмістечко або м. Житомирська на курс підготовки до ЗНО з математики, щоби переконатися, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!