Новини

Як батькам надати підтримку своїм дітям перед ЗНО?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Репетитор з історії та інших предметів полегшить підготовку

Знайти репетитора з математики. Днями в Україні розпочалася реєстрація на пробне ЗНО. А це означає, що одинадцятикласники вже перетнули екватор року і незабаром мають наростити темпи своєї підготовки до всіх важливих іспитів. Їх у дітей три чи чотири. Як батьку морально допомогти своєму чаду в такий нелегкий період – секретами поділиться GoMother.

Дати проведення ЗНО у 2022 році

23.05.22 – Фізика
26.05.21 – Хімія
31.05.22 – Українська мова та література
03.06.22 – Математика
06.06.22 – іспанська, німецька, французька/мова
07.06.22 – англійська мова
10.06.22 – історія України
14.06.22 – географія
17.06.22 – біологія

Як бачите, залишилося всього нічого. Що ж робити?

Тайм-менеджмент – наше все!

Розплануйте свій час. Навіть зараз у вас є багато днів для підготовки з нуля. Візьміть програму ЗНО, поділіть її на якийсь час до іспиту (не враховуючи останні 2 тижні, вони залишаться для повторення) і йдіть за своїм планом. Не думайте, що пропустіть тему і потім можете засвоїти дві. Ця снігова куля зупинить весь процес і забере купу сил, мотивації та часу. Дійте згідно з розкладом.

Гарний репетитор – на вагу золота! Як знайти репетитора з математики?

Найкраще, що ви можете зробити своїй дитині під час підготовки до іспитів – це хороший репетитор. Саме фахівець здатний грамотно побудувати план навчання, щоб не прогаяти нічого важливого і не залишити прогалин у знаннях школяра. Викладач має стати не просто наставником, а також другом для вашого чада. Тоді навчання буде не тільки легким, а й приємним.

Знайти репетитора з математики складно, але можливо!

Найважливіше – як і раніше і якомога якісніше почати готуватися до іспитів. Безумовно, всі діти знають свої можливості та швидкість запам’ятовування матеріалу. Але повірте, ЗНО це великий стрес і краще готуватися до нього розмірено. У нашій айті школі найкращі фахівці допомагають випускникам скласти іспити на вищий бал. Також ми займаємося підготовкою до ДПА та репетиторством. Приходьте до нас на заняття на м. Академмістечко або м. Житомирська на курс підготовки до ЗНО з математики, щоб переконатися, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!