Новини

Як швидко розвивається світ технологій!

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси з програмування для підлітків. Сьогодні важко уявити своє життя без використання інноваційних технологій у побуті. Телевізори, комп’ютери та планшети… Здавалося, що ще кілька десятків років тому хлопці раділи появі пейджерів та можливості писати смс-ки! Живучи поряд з усіма нововведеннями ми й не помітили, як впустили їх у своє повсякденність і дозволили зайняти значуще місце. Але сьогодні GoMother розповість про те, як швидко все змінюється довкола нас.

Електрика: курси з програмування для підлітків

Хто б міг подумати, але тільки в минулому столітті електрика почала користуватися в побуті серед усіх верств населення. Так, виникло воно у 1800-х, але проходило свої стадії вдосконалення та доступності. До речі, тоді почали масово їздити на автомобілях. Для нас сьогодні обидві ці речі – банальність та цілком нормальні явища.

Політ на літаку

Сотні років тому люди навіть уявити не могли, що будуть здатні переміщатися з однієї точки планети в іншу на величезному залізному птаху. Сьогодні ж це звичайнісінький транспорт, що перевозить мільйони пасажирів на день і є найбезпечнішим у світі.

Телефони та комп’ютери

Дуже важко подумати у тому, як у минулому спілкувалися друг з одним у вигляді листів. Поки дочекаєшся відповідь – може пройти кілька тижнів! А наші бабусі пам’ятають такий спосіб комунікації один з одним і відгукуються про нього з особливим теплом.

Що ж сьогодні: курси з програмування для підлітків

У наші дні все перераховане вище – не чудеса науки, а звичайні речі. Вже навіть не дивують побутові «роботи»: пилососи, посудомийки, кавомашини та блендери. Наука зробила крок далеко в цьому питанні, що дивують вже тільки людиноподібні роботи і незвичайні машини з футуристичним дизайном і функцією автопілота. Життя людини набуває більшого комфорту.

Майбутнє – за програмуванням та it курси для підлітків

Недарма кажуть, що за йти сферою майбутнє. Сьогодні вже неможливо жити без гаджетів, соціальних мереж та технологій віртуальної реальності, які розробляють програмісти. Щоб увійти в цю професію, можна почати з малого віку та просто записатися на курс у GoMother. Буде весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!