Новини

Смішні історії від колишніх школярів

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Історія на ЗНО. Довгих 11 років хлопці проводять, освоюючи шкільні предмети. За цей час відбувається всяке: формується коло спілкування, виникають перші конфлікти, створюються безцінні спогади. Кожному колишньому школяру є що згадати з того часу. GoMother вирішила, що пригадати веселі шкільні історії – один із найкращих варіантів напередодні Нового року.

Геть шкідливі звички: історія на ЗНО

Один користувач у Мережі поділився своїм кумедним спогадом: «Справа була на перерві. Зима. Сніг сильний та вітер. Один хлопець прямо біля вхідних дверей закурив сигарету. Напевно, на виході з приміщення це було легше зробити. І ось мама мого товариша, побачивши це, підійшла та виписала йому легкий потиличник. Незважаючи на невелику силу, цигарка все ж таки вилетіла із зубів. То був наш учитель історії. Новий. Молодий».

Місія «вирахувати шпигуна»

А ось одна кмітлива дівчинка при згадці школи завжди розповідає таку історію: «У шкільні роки я часто прогулювала уроки. Знав про це тільки тато, котрий запевняв, що рот у нього на замку. Як водиться, мама, незважаючи на всі клятви батька, незабаром все одно дізнавалася про порушення.
Через пару таких “збігів” я вирішила перевірити чесність тата. Пішла до школи, а коли на перерві він мені зателефонував, то я сказала, що вдома лишилася. Увечері, коли вся сім’я була у зборі, то мама запитала, чому я була відсутня на уроках. На що я зробила здивоване обличчя та показала щоденник із оцінками. Ось так я вирахувала маминого шпигуна.
PS: мені все-таки прилетіло, тому що обманювати дорослих недобре».

Алло, ми шукаємо таланти!

Є й такі хлопці, які відзначились не знаннями, а талантами: «У 1-му класі проводили конкурс талантів. Ну, всі діти виходили, співали, танцювали, віршики розповідали, сідали на шпагат, карате показували. Я вийшла і засунула кулак у рот. Ось. Маму викликали до школи».

Сподіваємось, що ви посміялися від душі.

Час у школі – найприємніший і безтурботний. Саме тому GoMother пропонує вчитися весело та безтурботно!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!