Новини

Створюємо календар за допомогою Photoshop

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання малювання з нуля в фотошоп. Новий рік вже дуже близько, а це означає, що настав час вибирати сюрпризи для своїх рідних та улюблених людей. Для програмістів це питання ніколи не стає головним болем, тому що варіантів для презентів вони можуть надати багато. Сьогодні GoMother розповість про один з них – календар. Створити його можна, маючи навички роботи із Photoshop.

Комп’ютерна графіка та дизайн – місце для творчості: навчання малювання з нуля в фотошоп

У блокноті Windows необхідно написати числа від 1 до 31, розділивши їх кнопкою TAB. Для того, щоб не було перенесення рядків, у меню «Формат» потрібно знайти та зняти галочку.

Напишіть наступні числа: 1, Таб, 2, Tаб тощо. До 1 та після 31 TAB не потрібно.

Скопіюйте весь рядок. Розтягніть текстовий блок та вставте скопійований текст.

Розтягніть отримане зображення так, щоб у рядку містилося 7 чисел.

Після цього у розділі «Вікно» натисніть на «Символ». Задайте для висоти та ширини значення 100. Вибираємо єдиний міжрядковий інтервал (на ваш розсуд).

У такий же спосіб у блокноті прописуємо дні тижня у форматі «пн», «вт» тощо. Вставляємо його у Photoshop над числами.

Загалом макет нашого календаря готовий. За бажання ви можете пограти зі шрифтами та накласти отриманий календар на будь-яке зображення. При правильному підборі прозорості може вийти чудовий подарунковий календар для будь-якої людини. А приємні побажання додадуть розробці індивідуальності та незвичайності.

Хочу дізнатися що таке комп’ютерна графіка та дизайн

Учні GoMother не з чуток знають, скільки всього цікавого можна зробити за допомогою коду або Photoshop. Ми хочемо, щоб якомога більше дітей закохалися в айті та змогли перетворити хобі на повноцінну роботу. Приходьте на пробне заняття і переконайтеся, що вчитися можна весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!