Новини

Курс підготовки до ЗНО – чудовий подарунок для школяра

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси з ЗНО. Коли діти перебувають у молодшій школі, вони дуже добре усвідомлюють важливість випускних іспитів. Але в міру дорослішання вони розуміють, що таке гарна освіта і як складно вступити до вузу. Для того, щоб полегшити своєму чаду завдання, важливо у 10-11 класах нагадувати йому про підготовку до ЗНО. Якщо схаменутися наприкінці випускного класу, буде вже пізно – замість знань школяр отримає стрес та розчарування у власних силах. Рання підготовка – одна із застав високого балу.

Курси з ЗНО – це зручна форма підготовки

З цього виникає чудова ідея – піднести дитині як презент курс з підготовки до ЗНО в GoMother. На перший погляд здається, що курси – це заняття особливо нудне та неефективне. Але ми не практикуємо сухе викладання. Наше завдання – не просто допомогти дитині подолати прохідний бал, а й заробити свій максимум.

Чому курси з ЗНО в GoMother – одні з найкращих?

Вся справа в тому, що ми розуміємо одну фундаментальну річ: ЗНО – це іспит, і він не відображає реальні знання, а лише показує, як випускник зміг запам’ятати великий обсяг інформації та наскільки він уважний. Оскільки щороку принцип проведення цього іспиту незмінний, ми точно знаємо, на що варто звернути особливу увагу. Наші учні знайомі з програмою іспиту від кірки до кірки та йдуть на ЗНО не зі страхом, а з інтересом – що ж їх там чекає.

Довіра під час підготовки до ЗНО – важливий аспект

Одиннадцятикласники – це хоч і випускники, але все ж таки діти. Ми чудово розуміємо, що ЗНО – це стрес, і намагаємось проводити заняття у максимально комфортних умовах із постійною взаємодією. Не важливо, який предмет ви вибрали другим чи третім – ми однаково професійно підійдемо до допомоги.

Індивідуальний підхід на курс ЗНО

Так, не всі діти під час освоєння шкільної програми знаходяться на одному рівні знань. Навіть на групових заняттях з підготовки до ЗНО ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного учня.

Курси з ЗНО – це не просто подарунок, а інвестиція в майбутнє дитини, за що вона колись обов’язково вам подякує.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!