Новини

Що подарувати юному любителю Minecraft?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Minecraft програмування мовою python. Майнкрафт – це гра, яка вже близько десяти років не сходить з геймерських топів. У неї грають різні покоління, адже незважаючи на нехитру графіку, у світі майнкрафт можна створити ціле місто. Хочеш – рятуйся від злісних криперів у режимі виживання, хочеш – стрій шедеври у «Креативі». Саме через свою улюблену гру діти часто просять батьків створити тематичну вечірку до дня народження. Головне на ній – подарунок. Про те, що такого цікавого можна піднести фанату Minecraft, розповість GoMother.

Іграшки в Minecraft програмування мовою python

Незвичайний формат гри в пікселях надихнув дизайнерів конструктора Lego випустити колекцію деталей із ключовими персонажами та елементами декору, що повторюють зовнішній вигляд гри. Такий сподобається навіть школяру, який ніколи раніше не грав у Майнкрафті. Малюк може не тільки побудувати свій будинок, а й ферму, школу, магазин та безліч інших важливих для людини об’єктів інфраструктури.

Одяг: minecraft програмування

Отримати в подарунок світшот або футболку із зображенням улюбленого героя гри – це мрія будь-якої дитини. Головне – не помилитися з персонажем!

Рюкзак у піксельному форматі для Minecraft програмування мовою python

Яскрава картинка, якісні матеріали та практичність – ось запорука того, що дитина оцінить рюкзак. А якщо на ньому зображений світ майнкрафт – це стовідсоткове влучення. Однолітки обов’язково вкажуть вашому чаду на оригінальність ранця. До того ж, його можна носити не тільки до школи, але, наприклад, і тренування. Підберіть потрібну модель зі спеціальними вставками для спини та перевірте, щоб матеріали були гіпоалергенними.

Маски для любителів програмування майнкрафт для дітей

Не просто уявляти себе персонажем, а одягатися в нього – це бажання не тільки хлопчиків, а й дівчаток, які віддають перевагу Майнкрафту.

Зброя: minecraft навчання

Кожен хлопчик хоче бути супергероєм у власних очах своїх близьких. Паралонова кирка або меч у піксельному форматі створять не лише цікаве середовище для фантазії та гри, а й безпеку процесу.

Як бачите, варіантів безліч. Але є ще один – навчання програмування прямо під час улюбленої гри. Так, у нашій айті школі діти вивчають основи айті, граючи в Майнкрафт. Як таке можливо? Приходьте – все розповімо та покажемо)

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!