Новини

Аналоги Adobe Photoshop

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси adobe photoshop. Більшість дизайнерів по всьому світу користуються растровим редактором Adobe Photoshop. Але його вартість непосильна для новачків, а тому виникає питання: чи можна замінити програму якоюсь безкоштовною, але не поступається за функціоналом? Відповідь вже готові озвучити викладачі йти школи GoMother, швидше переходьте до прочитання нової статті.

Raw Therapee – це частина наших курсів комп’ютерна графіка та дизайн

Це безкоштовний графічний редактор для роботи з фото RAW. Головна його особливість – це можливість роботи з кольорами в 96-бітному форматі для кращої корекції кольору та інших дій без втрати якості зображення. Тут можна усунути шум та підвищити рівень чіткості. Багато інструментів дозволяють здійснювати справді якісну редактуру.

Pinta: курси adobe photoshop

Ще один доступний редактор, з яким досить зручно і просто працювати, адже є підтримка відразу 55 мов. У програмі можна як редагувати зображення, а й малювати їх із нуля. Пінта дозволяє зберігати готові малюнки у багатьох форматах: ORA, JPG, TGA, TIFF, ICO, BMP і, звичайно ж, PNG.

Pixia на курси adobe photoshop

З самого початку ця програма створювалася для того, щоб промальовувати епізоди для аніме та манги (японські мультиплікаційні фільми). Але її широкий інструментарій привернув увагу великої кількості графічних редакторів у світі. А це: різні пензлі, підтримка шарів, стандартні інструменти та нестандартні шрифти та навіть підтримка формату, який притаманний лише Adobe Photoshop – .psd.

Gimp adobe photoshop курси

Якщо потрібно попрацювати з прозорістю та шарами, обробити швидко та якісно – то з цією метою варто звертатися лише до Gimp. Всі найважливіші кисті та інструменти є в даній програмі. А головне – вона абсолютно безкоштовна.

Найкращі комп’ютерна графіка курси

Для створення справжніх шедеврів графічні редактори зобов’язані не тільки вміти красиво малювати, але ще й користуватися різними програмами та максимально використовувати їх переваги. Ці знання ми пропонуємо отримати своїм хлопцям в айті школі GoMother на уроках з малювання на графічному планшеті та курсах з дизайну. Приходь до нас в офіс на м.Житомирська та м.Академмістечко, чекаємо з нетерпінням!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!