Новини

Кращі онлайн-компілятори для Пайтон

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Пайтон з нуля. Всі наші учні знають про труднощі, які виникають під час роботи з мовою програмування Python. Незважаючи на те, що в спільноті програмістів його називають найкомфортнішим, новачкові потрібні додаткові ресурси, які полегшать роботу. Сьогодні ми поговоримо про онлайн компілятори, які не тільки безкоштовні, але ще й дуже зручні у використанні для перетворення коду. Швидше читайте нову статтю про це у GoMother.

1. CodePad для пайтон з нуля

 

Codepad – це такі інструменти, які дозволяють працювати над кодом з чимось ще. Досить просто перенести свій код в середу Codepad, і вже можна скомпілювати і виконати. До того ж, сайт надає посилання, за яким ваші друзі зможуть подивитись на результат роботи. Інтерфейс сервісу не надто складний, але в ньому можна працювати з такими мовами програмування: Haskell, C, Plain Text, C++, D, Lua, Ocaml, PHP, Perl, Ruby і звичайно ж Python. Інтерактивність не передбачена, ви набираєте додаток, після чого воно направляється на сервер, компілюється перетворюється на результат.

2. C ++ Compiler Explorer

 

Дана програма юзає компілятор C++ і перетворює його код в машинний, тому є неворане поле для експериментів, навчання і багато чого іншого. Досвідчені айтішники кажуть, що найкращий спосіб усвідомити роботу коду – це побачити, як він виглядає, будучи “залізом”. Синтаксис високо двохрівневої мови не може сказати вам про програму все, потому як багато тонкощів просто приховані. Ви можете вибрати версію компілятора, за допомогою є бажання здійснювати збірку, додаток, наприклад, gcc-6, gcc-5 або clan, сайт моментально вказує на помилки в коді, а також на попередньому варіанті.

3. hackerearth як вивчення пайтон з нуля

Цей онлайн-компілятор і інтерпретатор підтримує близько дюжини мов програмування. Він також дозволяє в лайв-режимі бачити, як ваші товариші здійснюють роботу над редактурою коду. Цей компілятор працює за принципом Google. Він значно спрощує процес програмування. Є підтримка як Інтернет мов, так і системних. Зовнішній вигляд ресурсу приємний до сприйняття і виглядає досить сучасним.

Навчитися програмування пайтон для чайників

Кожен бажаючий вивчити премудрості айти може сміливо приходити в нашу школу GoMother на м. Академмістечко та м. Житомирська. Вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!