Новини

6 найкращих ігор, написаних на Unity

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Unity курси – більше про питання вивчення юніті

Вивчення юніті. Сучасні програмісти використовують безліч інструментів для створення комп’ютерних ігор: мови програмування, знання з математики, фізики та англійської мови, системи контролю версій, а також ігровий движок – «серце» будь-якої гри. Сьогодні ми поговоримо про Unity – «найщедріший» ігровий движок.

Важливість комп’ютерної розробки для школярів: вивчення юніті

Комп’ютерні ігри серед геймерів дуже поширена тема для обговорення. Сьогодні це не просто чергова розвага, а величезний простір для вираження своїх творчих здібностей та справжнє мистецтво.

Створення ігор на Unity – справжнє мистецтво, якого навчають на курси unity

Подібно до інших сфер мистецтва, ігри мають власну жанрову різноманітність і здатні стати причиною різних емоцій у людини. Одні добряче лоскочуть нерви, інші ж, навпаки, спрямовані на приємне проведення часу.

1. Pillars of Eternity

Це ізометрична гра, в якій помістилися всі основні принципи «старої школи», що нічим не поступається їм по функціоналу і точно перевершує на вигляд.

2. Subnautica

Виживання серед риб та коралів практично відразу полюбилося гравцям із різних куточків світу. Але це не просто банальна «мочилівка», а складна та багатогранна продумана гра. Радимо пройти її! Гра розроблена американською компанією Unknown Worlds Entertainment та зібрала безліч нагород на гейм-фестивалях.

3. KERBAL SPACE PROGRAM

Справжній космічний симулятор з яскравим дизайном мультфільму, який цікавий не тільки дорослим, але і діткам. У ході гри вам надано можливість створити, а потім – запустити в космос свій космічний апарат, наприклад ракету. Розроблено мексиканською програмою з розробки ігор Squad.

4. Pokemon Go

Ви точно знайомі із цією грою. Пошук покемонів прямо на вулиці своїх рідних міст у 2016 році став неймовірним проривом у всій гейм-індустрії. Здається, тоді про цю гру не говорив лише лінивий. Безліч репортажів на ТБ та обговорень у мережі, мемов – гра стала популярною вже через тиждень після запуску. І так, вона створена за допомогою Юніті. Спочатку видано в США, Австралії та Новій Зеландії.

5. Slender: The Arrival

Ще одна не менш популярна гра, цього разу у жанрі хорор, яка з’явилася на ринку у 2013 році. Графіка та сюжет сподобалася підліткам, які активно знімали відео про гру в ютуб, а також ділилися своїми реакціями у стрімінгових платформах. Розроблена канадською студією Blue Isle Studios разом із Марком Хедлі, творцем Slender: The Eight Pages.

6. RUST

Виживання, де ваш герой має знайти спосіб залишитися неушкодженим, в той момент, коли навколо безліч ворогів. При цьому ці вороги – реальні люди, адже гра мережева. Вона створена незалежною британською студією Facepunch.

Де навчитися створювати таке: c# unity для чайників

А ви грали в якусь із перерахованих ігор? Наші учні вміють створювати не менш круті роботи вже з перших місяців відвідування курсів з Unity в GoMother. Не вірите? Доведемо на м. Житомирська та м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!