Новини

Історія появи репетиторства

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Репетитор з математики – початкова школа теж його потребує

Найкращі репетитори з математики. Як і всі процеси у світі, репетиторство колись давно зародилося та розвивалося у міру розвитку освітньої системи. Як виявилося, школярі однаково потребували та потребують допомоги педагогів. Коли ж виникло поняття «репетиторство» і як сьогодні знайти справжнього помічника у цьому педантичному питанні – напевно знає GoMother.

Як було раніше у питанні найкращі репетитори з математики

Першими репетиторами, очевидно, прийнято вважати іноземних гувернерів, які з’явилися у XVIII столітті. Вони були одночасно і вчителями, і вихователями та наставниками для своїх учнів. Але лише на початку XIX століття сформувалася професія власне вчителя-репетитора — людини, яку запрошували до будинку для поурочних занять. Підробляли приватними уроками в середині — наприкінці ХІХ століття вже все: і університетські професори, і вчителі гімназій, і студенти, і гімназисти. І якщо першим платили за уроки пристойні гроші, то студенти та гімназисти працювали буквально за копійки.

Найкращі репетитори з математики

Для освоєння іноземної мови наші предки зазвичай запрошували до будинку відповідних носіїв, чи то сусід-німець, булочник чи аптекар, чи розорився французький аристократ. У того ж Олександра Пушкіна в дитинстві був гувернер — граф Монфор, який утік до Росії від якобінського терору. Спеціальної освіти для такого роду діяльності тоді не потрібно.

Що з репетиторством відбувається сьогодні: репетитор з математики

Як ви вже добре знаєте, у наші дні репетитори – це ті ж таки педагоги, які за певну плату допомагають школярам «наздогнати» програму. Це повноцінна професія вчителя, яка потребує наявності такої ж спеціальної освіти та навичок роботи з дітьми.

Немає нічого поганого в тому, щоб скористатися послугами репетитора, тому що не всі діти однаково швидко вловлюють інформацію та встановлюють зв’язок зі шкільним викладачем. Чи то іноземна мова, чи рідна, українська – не важливо. Головне – школяр повинен залатати прогалини у знаннях та комфортно почуватися у класі після взаємодії з репетитором.

Де мешкають першокласні репетитори з математики?

Розкажемо вам наш маленький секрет: в айті школі GoMother крім програмування є також курси з підготовки до ЗНО та ДПА плюс повноцінне репетиторство. Швидше завітайте до нас на заняття, тут весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!