Новини

Blender: що це та як з ним працювати дизайнеру інтер’єру?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Комп’ютерна графіка: курси, які допоможуть наблизитись до мрії

Курси графічного дизайну для школярів. Усі наші учні знають, що програма Blender – це пакет для створення тривимірної комп’ютерної графіки. Її використовують для 3D моделювання та візуалізації – вони потрібні для різних сфер діяльності. Сьогодні ми трохи більше за вас з нею познайомимо і покажемо, які прекрасні роботи можна на ній створити.

Курси графічного дизайну для школярів неможливі без роботи з Blender

По-перше, це дизайн. Для створення зовнішньої реклами, друкованої продукції, а також розробки зовнішнього вигляду сайтів. Іноді набагато простіше і швидше змоделювати об’єкт у потрібному ракурсі, ніж шукати його і підбирати самостійно або малювати, і виходить набагато реалістичнішим, оскільки при зображенні об’єкта враховуються його фізичні особливості. А якщо необхідно включити в дизайн об’єкти, які не існують у реальному світі, їх можна тільки змоделювати або намалювати. Оскільки програма є векторною, у наших учнів виходять якісні картинки в результаті. Навіть на банерах за якістю вони виграватимуть у порівнянні з фотографіями.

Не дивно, що Blender дуже популярна серед широкого кола користувачів, від любителів-початківців, до професійних дизайнерів і аніматорів.

Поради для тих, хто працює з Blender: найкращі курси графічного дизайну в GoMother

Коли ви працюєте з кресленнями, спробуйте SHIFT + A – імпортувати зображення як площину замість використання фонових зображень. Ви повинні працювати в текстурному режимі, щоб побачити це, але на початку проекту це не повинно бути проблемою. Величезною перевагою є те, що ви бачите своє тло, навіть якщо ви не знаходитеся в ортографічному вигляді. Ця опція з’являється після того, як ви позначите її в налаштуваннях користувача (CTRL + ALT + U) в розділі Addons – Import Export: імпортувати зображення як плани.

Для інтер’єрних сцен в Blender рекомендується використовувати камеру з фокусною відстанню від 17 до 30 мм, розташовану на висоті 110-150 см від підлоги. Знімки з більш високої або нижчої точки не виглядатимуть досить реалістичними.
Намагайтеся не обертати камеру щодо осей x та y. Найкраще використовувати опцію Shift в налаштуваннях камери.

Які роботи можна створити за допомогою Blender: курси графічного дизайну для школярів

Не забудьте, що навчитися створювати подібні шедеври завжди можна з GoMother на м. Академмістечко чи м.Житомирська.

 

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!