Новини

Використовуємо відоігри із користю у навчанні

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Любов до програмування minecraft у дитини – це добре

Програмування Майнкрафт для дітей. Кожна мати точно знає, чим захоплюється її дитина. Хтось любить малювати, комусь подобається математика, деякі знаходять себе у творі цікавих історій. У кожному з описаних випадків є один аспект: просте захоплення легко перетворити на улюблену справу. Як? Звичайно ж, зв’язатися із програмуванням! Докладніше про користь айти розповість школа GoMother, швидше за читайте нашу нову статтю.

Відеоігри: забороняти не можна, освоювати minecraft мову програмування

Відеоігри – точно не те, щоб батько дозволив робити своєму чаду у вільний час. «Уже краще танці чи футбол», – поширена помилка. Якщо малюк не хоче ходити на тренування, які його змушує відвідувати тато, наприклад, то він точно не виросте великим танцюристом або відомим футболістом. Бажання – основний двигун у будь-якій діяльності. Без нього будь-які ваші старання схильні до краху.

Програмування майнкрафт для дітей – цікаво та корисно

Якщо дитина любить проводити час за відеоіграми – важливо допомогти йому, а не відвадити від улюбленого заняття. “Заборонений плід солодкий” – це чиста правда. Замість карати малюка обмеженням часу за відеоіграми, краще спрямуйте величезний потенціал і дитячу енергію в потрібне русло. Яке? Відповідь на поверхні – ці ж відеоігри! Так-так, віддайте його на курси, де фахівці розкажуть, як створювати такі ігри та за допомогою цього добре заробляти.

З чого розпочати програмування майнкрафт для дітей?

Якщо вже мова зайшла про дітей, то важливо пам’ятати, що малюки вимагають поступового введення в йти сферу, оскільки вона складна і, можна сказати, лякає. Найкраще почати з «дитячих» програм. Наприклад, Скретч, або Майнкрафт. Як ви не знали, що в майнкрафт можна програмувати? Ще й як! Улюблена гра дітей кількох поколінь стає зручним ресурсом вивчення алгоритмів. Після курсу по Майнкрафт у GoMother хлопці починають виявляти інтерес і до інших відгалужень айти. Тут ми переходимо до мов програмування на кшталт Пайтон або JavaScript.

Як стати першокласним розробником ігор: майнкрафт програмування

Вчитися і лише! У нас в GoMother дітки після кількох занять розбираються в ПК не гірше за своїх батьків, а через місяць-другий дивують найдосвідченіших вчителів інформатики. Приходьте до нас в офіс на м.Академмістечко та м.Житомирська та переконайтесь самі;)

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!