Новини

ДПА для вступу до професійно-технічного закладу

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка до ДПА з математики для вступників

Підготовка ДПА 9 клас, всупереч думці, що склалася, іспит однозначно важливий і складний. Для його здачі школярам часом потрібно повністю повторити все, що вони вивчали лише за всі 9 років свого перебування в школі. А для деяких хлопців це ще й можливість вступити до бажаного професійно-технічного освітнього закладу. Успішне складання ДПА – це не обов’язкова умова навчання в коледжі, проте якщо ви складете відповідні іспити в кінці навчального року, вступ виявиться практично не складним.

За яким принципом формується рейтинг підготовка ДПА 9 клас?

Якщо у випадку із ЗНО все більш-менш ясно, то у дев’ятикласників, що надходять, є безліч питань. По-перше, як підрахувати свій бал?

Виявляється, велику роль грає атестат. Саме його середній бал враховується під час вступу. Але також важливо мати хороші результати ДПА. Не останню роль у питанні відіграють і вступні іспити.

Чи складають студенти проф-техів ЗНО: онлайн підготовка до ДПА

Незважаючи на спроби деяких хлопців уникнути ЗНО, його все ж таки доведеться написати на 3 курсі. Цього вимагає держава. Звісно, ​​у переліку лише українська мова та в деяких випадках математика, але підготовку ніхто не скасовував.

Як відбувається підготовка ДПА 9 клас?

ДПА з математики в 9 класі займає за часом 2 години п’ятнадцять хвилин (для учнів спеціалізованих математичних класів – 3 години). Завдання з геометрії та алгебри розподіляються у співвідношенні 1:2 та охоплюють шкільну програму з 5 по 9 клас. У квитку міститься 10-12 тестів з однією правильною відповіддю, 4-6 відкритих тестів та 3-4 – завдання, для яких потрібно розписати процес вирішення.

Іспит з української мови є диктантом на 160-170 слів. При цьому перевіряється знання правил орфографії, пунктуації та граматики, а також уміння правильно оформлювати роботи. На диктант та самоперевірку відводиться одна година.

Єдине бажання абітурієнта – отримати найвищий бал та опинитися у списку бюджетників. Найнаполегливішим хлопцям хочеться ще й отримувати стипендію. Тоді намагатися доводиться подвійно. Нерідко результатом самостійної підготовки стає вигоряння. Набагато краще звернутися по допомогу до професіоналів свого ремесла. Наприклад, до викладачів GoMother. Ми чекаємо тебе на м. Академмістечко та м.Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!