Новини

Чому настільки важливий індивідуальний підхід в роботі з репетитором?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Репетитор з української мови

Репетитор з української мови – де шукати? Кожна дитина – по-своєму унікальна і неповторна. Тому і темпи засвоєння одного й того самого матеріалу в класі з тридцяти учнів відрізнятимуться. Комусь достатньо сприйняти інформацію на слух, а для когось і візуально зрозуміти щось важкувато. І в цьому не варто звинувачувати дитину, адже іноді все залежить від учителя. Якщо малюк не відчуває з ним зв’язку – він може бути неуважним або не мотивованим до навчання. Тоді й відбувається відставання від шкільної програми, яку так бояться всі батьки. Чому заняття з репетитором на індивідуальній основі – не така погана ідея і де знайти хорошого викладача – як завжди рада розповісти GoMother.

Взаєморозуміння – важлива складова у роботі з репетитором з математики

Чого не дасть навчання у школі – так це індивідуальний підхід. У класі вчитель не зупинятиметься для того, щоб пояснити матеріал окремому школяру. На жаль, у нього мало часу для оповідання матеріалу, не те, що індивідуальний підхід. Репетитор складає свою програму «під ключ». Він починає взаємодію з дитиною з того моменту, де той «застопорився». Хороший репетитор бачить інші прогалини у знаннях дитини і професійно підходить до їх усунення.

Страх дитини бути неправим: репетитор онлайн

Поширена історія, коли маля знає матеріал, але боїться «піднімати руку», щоб десь не помилитися і не зганьбитися перед усіма однокласниками. Коли він працює із репетитором – його не бачать знайомі. І ніхто не зможе присоромити його за незнання чогось. Педагог пояснить, що всім людям властиво помилятися та не знати щось не соромно. Соромно – не прагнути покращити свої знання.

Заняття у групах з репетитор з української мови

Навіть під час групових занять із репетитором важливо не повторити «шкільну проблему». Як батько, стежте, щоб ваша дитина після кожного заняття йшла з ентузіазмом і багажем знань, а не розчарованістю і даремно витраченим часом.

Де працюють найкращі репетитор з математики?

Пошук репетитора часто перетворюється на проблему глобального масштабу. Батьки не знають, де шукати фахівця, який і матеріал чудово знає і до дітей підхід знайде. Тоді приходьте до нас у GoMother. Ми знаходимося на м. Житомирська та м. Академмістечко.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!