Новини

Чи актуальне сьогодні веб-програмування?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Онлайн курси веб-програмування. Під час стрімкого прогресу нікого вже не здивуєш картинками, що міняються, на сайті або незвичайними шрифтами. Зазнали змін та вимог до сайтів – користувачі шукають способи зв’язку з компаніями, послуги, які вона надає і, звичайно ж, прайси на них. Варто відзначити, що за допомогою одного лише html не досягти всіх цих цілей, адже html – мова гіпертекстової розмітки. Інтерактивність досягається саме за допомогою веб-програмування.

Як здійснюється веб-програмування: курси розробки?

Щоб веб-програмування «запрацювало», айтішники використовують спеціальні програмні засоби – скрипти. Вони бувають серверними та клієнтськими. Мови програмування, своєю чергою, їм теж існують різні.

Скрипти, які виконуються на стороні клієнта, зазвичай створюються за допомогою таких мов програмування, як Javascript, Flash, Vbscript, Silverlight та інших. Для того, щоб використовувати їх на сторінках сайту, не потрібні додаткові плагіни або програми, так як скрипт легко можна вставити в html-код сторінки. На браузер клієнта теж не потрібно встановлювати додаткових програм – все зробив скрипт. А мови програмування допоможуть відстежувати будь-які дії відвідувачів сайту та реагувати на них, наприклад, перевіряти правильність заповнених даних у формі відправки відразу ж у браузері, без очікування завантаження даних на сервер та відповіді з нього.

А ось створити анімовані елементи меню, рекламні банери або інші анімовані ефекти на сайті можна за допомогою Adobe Flash або аналогічної технології від Microsoft – Silver Light. Ці скрипти також є клієнтськими. Можливості технології Flash величезні: з її використанням створюють випадають меню, підсвічування активних елементів, фон або інші об’єкти, що рухаються, і навіть пишуть онлайн ігри.

Щодо технологій для серверного веб-програмування, то найбільш відомі з них PHP, Perl, ASP.NET.

Що ми знаємо про РНР та онлайн курси веб розробки?

Мова PHP широко відома і активно застосовується завдяки своїй простоті синтаксису, високій швидкодії, підтримці з боку більшості хостингів. Також як і JavaScript, сценарій PHP просто вставляється в код html-сторінки і для його виконання не потрібні додаткові розширення браузера. Багато систем управління сайтом (движки, CMS) як, наприклад, WordPress написані на PHP.

Де вивчити ази цього чудового ремесла: онлайн курси веб-програмування?

Як бачите, програмування набагато цікавіше, ніж здається на перший погляд справа. А ще за ним – майбутнє. Тому вкрай важливо навчитися справі, яка приносить гарний прибуток у справжніх професіоналів. Приходьте в GoMother – ми працюємо з найменшими розумниками та розумницями. Чому? Тому що віримо, що вчитись – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!