Новини

Правки в процедурі ЗНО: що нового?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Курси підготовки до ЗНО. Кожному випускнику дуже добре відомо, що ЗНО – найважливіша процедура, здачу якої не можна пропустити, адже без цього не вступиш до ВНЗ. На шляху до отримання бажаного результату діти стикаються із щорічними новаціями від міносвіти, знати які дуже важливо для якісної підготовки. Що ж чекає на одинадцятикласників, останній дзвінок для яких прозвучить у травні 2022 – знає GoMother.

Що підготували до МОН?

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки, основна сесія ЗНО розпочнеться 23 травня та завершиться 17 червня. На ЗНО винесено 13 предметів. З них для отримання документа про повну загальну освіту кожен випускник має обрати чотири. Обов’язковими є «Українська мова» та «Математика стандарт», далі на вибір «Історія України» або іноземна мова. І четвертий предмет – із того переліку, який пропонують.

Що нового чекає школярів на складання іспитів та курси підготовки до ЗНО?

Новиною ЗНО 2022 року є те, що можна вибрати шостий, сьомий або навіть десятий предмет для здавання. Але якщо п’ять предметів учасник може здати безкоштовно, то за всі наступні доведеться платити. Ці додаткові предмети можна здати під час основної сесії.

Які правки торкнуться математики та української?

Ще одним нововведенням буде полегшений тест з математики. Торік і цього разу запроваджено два окремі предмети «Українська мова» та «Українська мова та література». Кожен має вирішити, на що реєструватися. Для цього потрібно знати, які предмети вимагає той виш, до якого має намір вступати випускник. Коли закінчиться реєстрація, змінити предмети не можна. Відповідно до умов прийому, кожна установа вищої освіти має ухвалити правила прийому, в яких прописані вимоги до предметів

Які зручності передбачені для дітей із фізичними вадами: курси для підготовки до ЗНО?

Як і в попередні роки, для дітей з вадами зору та слуху будуть створені необхідні умови для складання тесту. Для учасників з вадами слуху дозволено використання слухового апарату та запрошення сурдоперекладача. Для учасників із вадами зору – додаткове освітлення, лупи та зошити шрифтом Брайля, які підготовлені з чотирьох предметів: українська мова, математика, історія України та біологія.

Як підготуватися до математики ЗНО курси?

Будь-який предмет вимагає хорошої бази знань і часто самотужки у його вивченні не обійтися. Тому непоганий варіант – звернутися по допомогу до GoMother, фахівці якої знають, як досягти найкращого результату в рекордний термін.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!