Новини

Програмуємо в світі Minecraft: перші кроки

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Майнкрафт програмування – одна з найпопулярніших ігор, в які сьогодні грають підлітки. Барвистий кубічний світ з різною рослинністю, тваринним світом та різноманітністю будівельних матеріалів – ось, що так полонило малюків. У неї можна грати по мережі, відбудовуючи цілі міста разом із своїми друзями. Діти приділяють Minecraft так багато часу, що їхні батьки починають не на жарт хвилюватися: чи не завдасть ця забава шкоди молодому організму.

Але мало хто знає, що улюблену гру свого чада можна звернути до корисного навчання. Як за допомогою Minecraft вивчити програмування знає GoMother.

Майнкрафт програмування для дітей

В арсеналі GoMother є курс із візуального програмування, який реалізований у всесвіті Minecraft. Він створений на основі візуалізації основних понять у програмуванні та додаткового модуля Mcreator. Цей курс адаптований для учнів 1-4 класів. Модуль Mcreator – це візуально-орієнтований простір для складання алгоритму у вигляді гри з елементами фізики, математики та дизайну. Учні створюють ігровий всесвіт, вони розвивають логічне та творче мислення, вчаться ставити цілі та досягати результату.

Чому можуть навчитися виходячи з курсу майнкрафт для дітей?

Створювати та налаштовувати робочий простір, створювати кубічні 3D об’єкти, створення різних предметів, додавання звуків та створення структур, а також застосування LootTable. Для батьків всі ці слова можуть здатися чимось незвичайним, але учні нашої школи вже через пару занять працюють з професійною термінологією на «раз-два».

Що робити після освоєння програмування для дітей онлайн Майнкрафт?

Це перший крок на шляху до освоєння професії програміста, після якого вже сміливо можна братися за такі мови програмування, як Python або JavaScript. Головне, що діти можуть зрозуміти, чи приваблює їх така професія і як у ній можна реалізувати себе. А наші професіонали, у свою чергу, роблять все для того, щоби навчання сподобалося школярам і принесло масу задоволення.

Приходьте в наш офіс на м. Академмістечко та Житомирська, або ж записуйтесь на онлайн-заняття – раді бачити кожного малюка з палаючими від спраги вивчення програмування очима.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!