Новини

Де програмісти використовують мову програмування Python?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Пайтон для початківців. Кожен програміст у своїй роботі стикається з безліччю різноманітних програм, програмних забезпечення та мовами програмування для того, щоб обрати для себе найкращий з варіантів та працювати саме з ним. Одна з таких мов – Пайтон. Про нього ми сьогодні і поговоримо – сфери застосування та можливості, читай у новій статті від GoMother.

Розробка програм для мобільних пристроїв на пайтон для початківців

Так, для гаджетів з ОС Android більше потрібний Java або Kotlin, для iOS – потрібна мова Swift або Objective-C. Однак на Python можуть розробляти серверну частину програм;

Створення десктопних програм для ПК у пайтон для початківців

(для розробки графічного інтерфейсу можна скористатися, наприклад, бібліотекою Tkinter);

Розробка вбудованих систем для різних цифрових пристроїв

Класичний приклад – Raspberry Pi. Також це можуть бути системи управління банкоматами та ін.;

Створення ігор на Пайтон мова програмування

Тут слід згадати кілька серйозних проектів, де задіявся Python: Battlefield 2, World of Tanks. Також за його допомогою було створено Civilization IV. Якщо ж створювати ігри — це просто особисте хобі, зверніть увагу на такий фреймворк як Py Game.

Скриптинг

Під скриптингом розуміють написання скриптів, що дозволяють автоматизувати найпростіші завдання. Це можуть бути додаткові модулі, плагіни до готового програмного забезпечення і т.д.

Робота з даними: пайтон для початківців

Машинне навчання сьогодні більш ніж популярне і у всіх на слуху. При використанні Machine learning (ML) використовуються методи роботи зі штучним інтелектом. Існує багато алгоритмів машинного навчання, які застосовуються в системах розпізнавання облич, голосів, зображень та інших систем. Усього не перерахувати.

Web-розробка в мова пайтон

Для розробки вебу підключають спеціальні фреймворки, найбільш популярними є Django і Flask. Завдяки фреймворкам робота з написання веб-додатків значно спрощується. Наприклад, фреймворки допомагають реалізовувати необхідні бізнес-процеси

Вивчаємо Python

Безумовно, сфер застосування мови дуже багато, тому й відгалужень у професії програміста чимало. Але всі айтішники повинні мати однакову базу знань у Пайтон. Її можна отримати, наприклад, на курсах програмування в GoMother на м.Академмістечко та м.Житомирська.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!