Новини

Техніки швидкого набору тексту, про які має знати кожен програміст

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Онлайн Пайтон. Всі айтішники мають справу з клавіатурою. А для того, щоб робити роботу максимально швидко та у великих кількостях, потрібно освоїти навичку швидкого друку. Які методи для вивчення цієї техніки існують – розповість все, що знає GoMother у своїй новій статті, швидше переходьте до читання.

З чого почати в навичці скорочитання перед відвідуванням онлайн курси з Python?

Перше, з чого вам слід почати, – постановка рук на клавіатурі. На малюнку нижче наведено приклад правильного становища. Зверніть увагу, що при цьому клавіатура поділена на кілька зон, які пофарбовані в певний колір. Зроблено це для того, щоб «присвоїти» кожен палець для конкретної зони. Наприклад, вказівний палець лівої руки відповідає за помаранчеві кнопки. А вказівний палець правої руки – за жовті. Середні пальці – за рожеві, безіменні – за блакитні, мізинці – за зелені.

Такий метод і називається сліпим друком.

Що відомо про метод онлайн Пайтон веб-розробка?

Він був винайдений понад сотню років тому стенографістом Франком Макгурріном. І досі цей спосіб є найпопулярнішим та ефективнішим. Користуючись цією методикою, виробляється м’язова пам’ять, завдяки якій ви не промахуватиметеся по клавішах і запам’ятаєте розташування кожної літери.
Друкувати потрібно якнайчастіше і більше. Згодом варто зовсім заплющити очі і спробувати набрати щось довге.

Вибирайте правильну клавіатуру і кодуйте на онлайн Пайтон

Справа в тому, що під час швидкого набору тексту ви натискаєте кожну наступну клавішу раніше, ніж повністю відпускаєте попередню клавішу. На мембранних клавіатурах це призводить до того, що деякі літери не продруковуються. Механічні ж клавіатури підтримують безліч одночасних натискань. Крім того, механічні кнопки бувають різних типів. Якісь дуже тугі, а якихось треба ледве торкнутися пальцем, щоб символ надрукувався. Завдяки цьому можна підібрати девайс під себе та за допомогою тактильних відчуттів прискорити набір тексту.

Де знайти хороші курси Python для розробки?

Тепер, коли є все необхідне для роботи і нову навичку освоєно, можна приступати безпосередньо до роботи. Приходьте до нас у GoMother на курси з освоєння мови програмування Python і переконайтеся самі, що вчитися – весело!

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!