Новини

Де дизайнеру шукати натхнення?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Навчання графічному дизайну з нуля. Часто перед тим, як розпочати роботу над проектом, дизайнерові треба чимось надихнутися. Ідеї ​​можуть виникнути будь-якої миті, але коли всі вони вже реалізовані і нових немає – виникає творча криза. Потрібно терміново вигадувати щось нове, інакше дизайнерської депресії не уникнути. Як вирішити цю проблему – вже знає GoMother, ловіть джерела натхнення:

Pinterest навчання графічному дизайну з нуля

Дизайнери-початківці та аси своєї справи часто звертаються до Pinterest – напевно, найбільшої платформи для шерингу своїх творінь. Відмінно тренує нагляд і дає безліч варіацій вже готових робіт.

Behance, Dribbble, Envato, Vimeo

Ці ресурси також підійдуть для того, щоб взяти будь-які елементи чи загальну концепцію роботи. Не варто засмучуватися тим, що у людей виходять такі прекрасні роботи – у вас ще попереду і всі починали з малого.

Малювання як навчання графічному малюнку

Що чудово розвиває уяву та дизайнерський креатив – це малювання. Підбирайте різні стилі: від постмодерну до кубізму, спробуйте зобразити звичайнісінькі речі та здивуйтеся як багато ідей може виникнути на цьому ґрунті. Мінус такого методу в тому, що всі творіння складно перенести на графічну площину.

Природа як навчання графічному дизайну з нуля

Кожен із нас багато разів у своїй житті помічав, наскільки гарна та багатогранна природа. Її творіння – найкращий джерело натхнення. Захід сонця, місячне сяйво, шум струмка, прохолодний вітерець – усамітнившись у якомусь живописному місці, можна отримати справжнє осяяння. Ще одна альтернатива – фільми про природу. Сьогодні вони представлені у найвищій якості та дозволі.

Maison de sable у графічний дизайн.

Пастельні кольори, незвичайні вигини та експерименти з перспективою — такий інстаграм британської художниці та дизайнера Шарлотт Тейлор, у якому дівчина збирає інтер’єри, що її надихають. До речі, черпати натхнення на сторінках дизайнерських соцмереж дуже корисно.

yellowtrace – курси малювання на графічному планшеті

В інстаграмі Yellowtrace виставлятимуть вдалі інтер’єри зі всього світу. На відміну від попередніх сторінок, видання не віддає перевагу конкретним стилям та кольорам. У них можна зустріти все: від київського кафе, що поєднує сталеву меблі та радянські шпалери 30-х років, до нью-йоркського хостелу з безліччю дерев’яних елементів. На сайті Yellowtrace при цьому публікують не тільки гарні приклади дизайну, а й професійні новини, інтерв’ю з фахівцями та серйозні теоретичні розбори – в цілому все, що потрібно, щоб залишатися в курсі.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!