Новини

Техніки для швидкого запам’ятовування англійських слів під час підготовки до ЗНО

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Підготовка ЗНО. Кожен випускник у певний момент стикається з необхідністю найважливішого іспиту – ЗНО. Якщо з укрмовою, історією та математикою все більш-менш ясно, то у питанні з англійською є сумніви. Як вивчити чужу мову за короткий термін? GoMother вже підготувала відповідь на це запитання, читайте у новій статті.

1.Візуалізуйте підготовка ЗНО

Використовуйте зображення. Малюйте або встановіть шпалери будь-яке зображення. Можна спробувати взяти таке, на якому багато предметів та намагатися встигнути назвати все до загасання екрану.

2.Підбирайте синоніми та антоніми у підготовку англійської ЗНО

Засновники ЗНО люблять тести, в яких потрібно підібрати найвдаліший варіант слова із синонімічного ряду. При вивченні нового слова можна спробувати підібрати до нього кілька антонімів та синонімів. Спочатку користуйтеся пошуковою системою, але потім намагайтеся “дістати” їх вже з голови.

3.Будуйте пропозиції та діалоги

З будь-якого приводу. Наприклад, коли збираєтесь на зустріч. Уявіть, що ви перебуваєте в англомовному середовищі і ви маєте розмову з таксистом, консьєржем і вашим другом. Як ви звертатиметеся до кожного? Після діалогу насправді теж можна намагатися його перекласти.

4. Проводьте паралелі як під час підготовки до ЗНО математика

Напевно, якісь слова схожі з чимось уже знайомим. Наприклад, слово tyre (шина) нагадує tired. І таких порівнянь можна знайти кілька десятків за кілька хвилин.

5. Повторюйте під час підготовка ЗНО

Головне – весь час бути в англомовному вирі і нагадувати собі про давно забуті теми.

6. Заручіться підтримкою на курси ЗНО

Немає нічого страшного в тому, щоб записатися на курси підготовки до ЗНО з англійської мови у GoMother. Наші викладачі розкажуть секрети ЗНО, про які мало хто знає.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!