Новини

Чим зайняти дитину у її вільний час?

Прокрутити вниз
Опубліковано:

Як працювати в програмування Скреч школяру?

Програмування Скреч. Сучасні батьки – люди, які постійно працюють, у своїх справах і турботах. Неусидливі малюки постійно прагнуть уваги і коли його домогтися неможливо від близьких – використовують інші методи. Наприклад, комп’ютерні ігри. А чи знали ви, що це заняття можна зробити максимально корисним та цікавим для дитини? Як – розповість GoMother.

Базові знання про платформу Скреч програмування для дітей

Що ви чули про таке середовище програмування, як Скреч? Скретч – це платформа для дітей, де вони за допомогою алгоритмів можуть створювати яскраві анімації, інтерактивні банери, власні мультфільми і навіть ігри. Це, у свою чергу, “репетиція” перед освоєнням складної та багатогранної професії айтішника.

Як батькові залучити до Скретч програмування для дітей своє дитя

Скреч – це програма, в якій не потрібно кодувати. Головне – вибудовувати крок за кроком свій алгоритм дій, щоб вийшов потрібний “малюнок”. Найголовніше – якщо малюк припускається помилки, система вкаже на це і навіть підкаже про виправлення ситуації.

Вам достатньо лише зайти на платформу та розглянути її інтерфейс. Готові блоки “крок вправо”, “два кроки назад” тощо дадуть можливість проявити свій креатив сповна.

Де знайти курси по Скретч програмування для дітей?

Якщо ви хочете, щоб вашим чадом зайнялися професійні айтішники – наводьте його в GoMother. Тут зібрані найкращі фахівці своєї справи, які знають, як знайти підхід до будь-якої дитини.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!