Новини

Помилки батьків під час виникнення криз у навчанні дітей

Прокрутити вниз
Опубліковано:

ДПА з математики 4 клас – це чудова можливість для підготовки

ДПА з математики 4 клас. Часто трапляється, що в момент першої кризи дитини (9-11 років) у сім’ї починаються суперечки. Найнапруженіший етап припадає на 4 клас, коли на додачу доводиться ще й готуватися до ДПА. Чому діти прагнуть самостійності, як це впливає на їхнє навчання і що робити батькам? Відповідь уже знає GoMother.

Чому діти під час підготовки до ДПА з математики 4 клас стають некерованими?

Період 9-11 років – це час, коли діти починають входити у перехідний вік. Вони ментально закінчують період свого дитинства, і це боляче усвідомлювати. З’являються обов’язки. Батьки більше не плекають малюка, вони вимагають від маленької людини добре вчитися, допомагати у побутових справах і навіть змушують ходити на якісь заняття. Як тут не хвилюватись? А у 4 класі з’являється перший важливий іспит – ДПА. Будь-якому дорослому захочеться «випустити пару», діти роблять це у своїй манері.

Що ж робити батькам, коли йде підготовка до ДПА 4 клас?

Кожен з батьків повинен вчасно розпізнати тривожні ознаки у дитини: втома, небажання вчитися, зайва істеричність, небажання їсти та інші знаки, які вказують на якісь зміни. Як і в будь-якій кризі, тут важливо підзарядитися. Не потрібно змушувати школяра бути в настрої, натомість порадуйте його походом до улюбленого парку чи кафе, подивіться ваш улюблений сімейний фільм, сходіть на атракціони. Викид адреналіну – це чудовий спосіб упоратися зі стресом.

Відпочинок перед ДПА з англійської мови потрібен і батькам

Багато батьків ведуть самостійну підготовку дитини до здачі ДПА. Варто подумати і про себе також. Віддайте малюка на курси з підготовки. За кілька місяців фахівці свого ремесла зроблять все, щоб ваша оцінка була найвищим. Такі, до речі, є й у нас у Gomother.

Іспит зараз – це підготовка до міні-ЗНО у 9 класі

У 4 класі є чудова можливість зрозуміти, як все відбуватиметься у середній школі. Тому важливо максимально взяти себе в руки і «прорепетирувати» серйозніші іспити. Дайте дитині зрозуміти, що ви продовжите її любити навіть якщо вона отримає меншу позначку. Тоді криза 9 років пройде легко та непомітно.

Залиште номер і ми допоможемо підібрати курс

Зроби крок до успішного майбутнього сьогодні

Child looks up!